Kiss Music News

FOTO | Cât de mult a slăbit Adele, în urma divorţului. Uite cum arată acum artista!

Adele a slăbit câteva kilograme, în urma divorțului de soțul ei! Cum arată acum artista!

Adele a slăbit în jur de şase kilograme, în urma divorţului de soţul ei, Simon Konecki. Artista şi-a făcut de curând apariţia la concertul trupei Spice Girls, unde i-a surprins pe toţi cu o nouă siluetă! În imaginile care au apărut pe internet, cântăreaţa pare mult mai slabă, iar fanii au felicitat-o pentru noul look.

O sursă apropiată artistei a declarat că Adele trece printr-o adevărată transformare în această perioadă, mergând regulat la cursuri de pilates. Exerciţiile de pilates te pot ajuta să îţi dezvolţi musculatura şi flexibilitatea, şi sunt extrem de populare în rândul celebrităţilor, fiind practicate de Madonna şi Jennifer Aniston.

Se pare că Adele s-ar fi apucat de pilates la îndemnul prietenei sale, Ayda Field, care este soţia lui Robbie Williams.

“Adele se simte bine acum, iar prioritatea ei în acest moment este aceea de a fi o bună mamă pentru fiul ei, Angelo. S-a apucat destul de serios de sport şi ţine chiar şi un regim, care îi face foarte bine”, a declarat o sursă apropiată, pentru The Sun.

“Faptul că a slăbit este un bonus. Toţi colegii ei sunt mândri de ea şi consideră că acest lucru o face să se simtă mult mai bine. Adele începe o nouă viaţă”, a spus aceeaşi sursă.

Adele (2007)