Cool Stuff

Ce face Bradley Cooper după despărțirea de Irina Shayk?!

Bradley Cooper profită din plin de statutul de bărbat singur.

Imediat după despărțirea de Irina Shayk, Bradley a fost surprins petrecându-și seara într-un hotel de la Hollywood. Cooper nu părea că ar fi ieșit la agățat. El purta o jachetă portocalie, o pereche de pantaloni gri și încălțăminte sport. Cei care l-au văzut au declarat că actorul „părea foarte optimist și relaxat”.

Seara petrecută în oraș a fost prima ieșire a actorului, după despărțirea de fosta lui iubită. Cei doi au fost împreună timp de 4 ani și sunt părinții unei fetițe de doi ani. Ambii își doresc tot binele pentru fiica lor și până acum au păstrat o relație amicală.

Se pare că și Irina Shayk a avut nevoie de o pauză. După perioadă agitată, ea s-a refugiat într-o vacanță, în Islanda. Pozele modelului au primit nenumărate comentarii din partea vedetelor, cum ar fi Miley Cyrus. Chiar și fostul logodnic al lui Lady Gaga, Christian Carino, a reacționat la una dintre fotografii. Totuși, Shayk nu oferă prea multe detalii în poze, preferând să-și țină viața privată departe de rețelele de socializare, așa cum a declarat pentru Glamour UK.