Kiss Music News

Cum a ajuns Rihanna să fie cea mai bogată femeie din industria muzicală

Rihanna a devenit oficial cea mai bogată femeie din industria muzicală chiar dacă nu a mai lansat niciun single din 2016.

Anul trecut, Rihanna a lansat și colecția de lenjerie intimă – Savage X Fenty, care s-a bucurat, de asemenea, de un mare succes. Prezentarea colecției a fost una extravagantă, la care au luat parte modele celebre precum Gigi Hadid și Bella Hadid.

Iar Riri nu s-a oprit aici! Artista din Barbados va lansa în curând alături de compania Louis Vuitton o nouă linie vestimentară, aceasta fiind prima femeie de culoare care colaborează cu celebrul brand.

Într-un interviu recent pentru The New York Times, Rihanna a dezvăluit că a decis să-și lanseze business-uri în industrii diferite, deoarece acest lucru o face fericită, iar banii nu sunt deloc motivul principal.

Banii mă ajută să am grijă de familia mea. Banii mă ajută să pornesc afacerile pe care mi le doresc. Vreau să creez job-uri pentru alți oameni. Banii nu sunt pentru mine, mereu am fost ambiționată de gândul că îi pot ajuta pe alții, sau pe viitor, îmi pot ajuta copiii”, a spus Rihanna.

În 2012, Rihanna a fondat Clara Lionel Foundation, o organizație caritabilă care susține sistemele de sănătate și de educație din comunitățile sărace. În 2017, artista a primit o distincție pentru actele sale caritabile, din partea Universității Harvard.

Topul Forbes a celor mai bogate artiste este continuat de Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari), Beyonce, Barba Streisand și Taylor Swift.