Cele mai scandaloase povești de dragoste de la Hollywood

Uite care au fost cele mai scandaloase triunghiuri amoroase de la Hollywood

Poveștile de dragoste scandaloase nu se întâmplă doar în filme, ci și în realitate, iar de multe ori, protagoniștii sunt chiar actorii pe care i-ai urmărit pe marile ecrane. Întotdeauna aventurile amoroase au fost deliciul presei, iar când cei implicați sunt nume celebre la Hollywood, ei bine, totul devine și mai captivant. Iată câteva dintre cele mai cunoscute scandaluri amoroase din industria fimului!

John Malkovich și Michelle Pfeiffer

John Malkovich a făcut o adevărată pasiune pentru Michelle Pfeiffer, în timpul filmărilor pentru „Dangerous Liaisons”, iar între cei doi actori s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste la care nu se aștepta nimeni. În acea perioadă, Malkovich era căsătorit cu Glenne Headly, de care a divorțat după ce s-a aflat în presă despre aventura sa. Pe atunci, Headly l-a denumit pe Malcovich, „piază rea”.

În paralel, nici idila lui Malcovich cu Pfeiffer nu a rezistat foarte mult, actorul povestind într-un interviu pentru Rolling Stone: „Am fost sursprins că Michelle Pfeiffer s-a uitat la mine. M-am blocat. De obicei, când îmi place de cineva, rareori mă implic, nu mă imaginez într-o relație cu acea persoană.  Mai degrabă corup acea persoană. Ca și când i-aș da întreaga existență peste cap”.

Billy Bob Thornton și Angelina Jolie

În perioada 1997-1999, Billy Bob Thornton și Laura Dern formau un cuplu celebru la Hollywood, actorul declarând în numeroase interviuri că are o relație cu o persoană pe care o consideră cea mai bună prietenă a lui. La scurt timp după aceste declarații, Thornton a declarat următorul lucru pentru US Weekly: „Îmi doresc că Laura să fie fericită. S-a terminat totul între noi. Asta este!”. Deci ce s-a întâmplat? Ei bine, mărul discordiei a fost Angelina Jolie, care l-a întâlnit pe Billy Bob Thornton pe platourile de filmare de la „Pushing Tin”. Cei doi s-au îndrăgostit în perioada în care au lucrat împreună, iar în anul 2000 s-au căsătorit.

Cât despre Dern, actrița a declarat că a fost devastată de acea experiență. „Am plecat de acasă să lucrez pentru un film și cât am fost plecată, iubitul meu s-a însurat, iar eu nu am mai auzit niciodată de el. A fost ca o moarte subită. Nimeni nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat”, a povestit actrița pentru Talk Magazine.

Meg Ryan și Russel Crowe

Meg Ryan și Russel Crowe au fost surprinși ținându-se de mână în perioada în care filmau împreună pentru „Proof of Life”, iar imaginile cu cei doi au stârnit un imens scandal. Pe lângă faptul că aceștia erau foarte cunoscuți la Hollywood, Meg Ryan încă era căsătorită cu Dennis Quaid.

Înainte de lansarea filmului, actorii au încercat să evite contactul cu presa, însă și-au confirmat până la urmă relația în anul 2000. Ryan a încercat să convingă lumea de-a lungul timpului că Russel Crowe nu a fost motivul pentru care ea a divorțat de Dennis Quaid, însă publicul a fost de altă părere.  Relația dintre Meg Ryan și Russel Crowe nu a fost una de lungă durată, deoarece actrița nu s-a simțit pregătită pentru ceva serios.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Povestea de dragoste dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a început pe platourile de filmare de la „Mr. and Mrs. Smith”, în perioada în care Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston. Pentru Jolie nu ar fi fost pentru prima dată când ar fi distrus o relație, dacă luăm în calcul povestea ei cu Billy Bob Thornton.

Totuși, actrița a declarat pentru Vogue că nu a existat nicio relație fizică între ea și Pitt, înainte ca actorul să se despartă de Aniston. „Din cauza filmului, am ajuns să petrecem foarte mult timp împreună, făcând o mulțime de nebunii, iar această relație de prietenie s-a transformat în altceva, fără să ne dăm seama”. Cei doi actori ar fi rămas „foarte buni prieteni” după terminarea filmărilor, însă un an mai târziu, Pitt a divorțat de Aniston și așa a început febra „Brangelina”.

Claire Danes și Billy Crudup

Billy Crudup și Mary Louise Parker formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, la începutul anilor 2000. Cei doi s-au cunoscut pe Broadway și au fost împreună timp de șapte ani. Din păcate, în 2003, când Parker era gravidă în șapte luni, cei doi s-au despărțit, iar Crudup s-a cuplat cu Claire Danes.

Pe atunci, Danes nu era pregătită pentru scandalul respectiv, fiind mult prea tânără. „Nu știam ce să fac. Eram îndrăgostită de el și simțeam nevoia de a trăi acest sentiment, plus că aveam doar 24 de ani. Nu mă gândeam la consecințele care puteau să apară”, a spus Danes într-un interviu pentru US Weekly. Idila celor doi nu a durat mai mult de doi ani, deoarece în 2007, Claire Danes s-a căsătorit cu actorul Hugh Dancy.

Foto: GettyImages