Kiss Music News

De ce divorţează Adele şi cât va pierde din avere?

Află care este motivul pentru care Adele divorțează și ce are de gând să facă după despărțirea de soțul ei

Adele a anunţat de curând că va divorţa de soţul ei, filantropistul Simon Konecki, alături de care are un băieţel. Conform ziarului The Sun, se pare că artista este decisă se treacă rapid peste despărţirea de soţul ei, şi este deja pregătită să cunoască pe altcineva.

Este foarte încântată de ideea că va cunoaşte oameni noi. E în perioada de testare momentan. E atrasă de alţi bărbaţi şi a acceptat deja ideea că toată povestea cu Simon s-a încheiat. Nu prea mai e cale de întoarcere. Şi-a întrebat deja o parte din prieteni dacă i-ar putea face cunoştinţă cu cineva. Totuşi, nu se grăbeşte către o nouă relaţie serioasă”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

Din câte se pare, Adele ar fi interesată să cunoască americani, ţinând cont că de ceva vreme, cântăreaţa stă în Los Angeles, unde lucrează la noul ei album. Simon a rămas în Marea Britanie, iar distanţa a fost cu siguranţă un factor care a dus la destrămarea relaţiei dintre cei doi.

De ce au divorţat Adele şi Simon Konecki?

Între timp, The Sun a dezvăluit că cei doi trăiau separat de ani de zile, iar povestea lor de dragoste se sfârşise de ceva timp. Divorţul artistei s-ar putea să dureze mai multe luni, deoarece nu a existat niciun contract pre-nupţial, iar acum Adele riscă să-şi piardă jumătate din averea pe care o are, aceasta fiind estimată la 150 de milioane de lire sterline.

Se pare că Adele şi-ar fi sărbătorit divorţul chiar luna trecută, când a fost văzută alături de prietenele ei, Emma Stone, Jennifer Lawrence şi Amy Schumer.

În tot acest timp, Simon a călătorit prin Africa şi India, pentru a se ocupa de fundaţia pe care o deţine, prin care ajută ţările mai puţin dezvoltate să aibă acces la apă. “Ei au făcut tot posibilul pentru a rămâne împreună, dar din păcate timpul pe care l-au petrecut separat şi-a spus cuvântul”, a spus o sursă pentru The Sun.

Simon nu era interesat de apariţiile pe covorul roşu sau de petrecerile cu vedete, în timp ce Adele era decisă să revină cu un nou album, lucrând destul de mult în studio. Adele are un cerc de prieteni destul de importanţi la Hollywood, sunt femei care o iubesc şi o admiră pentru modestia pe care o are şi pentru simţul umorului”, a dezvăluit aceeaşi sursă.