Cool Stuff

Cea mai frumoasă femeie din lume în 2019 este o îndrăgită actriță de comedii romantice de la Holywood

Aceasta apare pe coperta revistei People alături de titlul – “Sunt recunoscătoare în fiecare zi”.

În fiecare an revista „People” desemnează cel mai frumos om al anului, anul acesta prestigiosul loc fiind ocupat de actrița Jennifer Garner.

Publicaţia a explicat că a ales starul în vârstă de 47 de ani pentru cariera în actorie şi munca ei în scopuri caritabile, dar şi pentru felul în care îşi creşte cei trei copii pe care îi are cu fostul soţ, Ben Affleck.

Ea a mărturist pentru Peoplenu a fost niciodată una dintre acele fete care aveau probleme cu încrederea de sine şi care nu realizau că sunt atrăgătoare. „Nu am avut niciun episod de genul acesta în viaţa mea. Mereu m-am simţit bine în pielea mea, şi atunci, dar şi acum. Asta e norocul meu.”.

Jennifer Garner are de câţiva ani și o afacerea cu produse organice pentru bebeluşi - „Once Upon a Farm”, fiind și ambasadoare pentru organizaţia Salvaţi Copii.

Ea apare pe coperta noului număr special al revistei People, alături de titlul – I’m grateful everyday”/”Sunt recunoscătoare în fiecare zi”, semn că aceasta şi-a revenit complet după divorţul de Ben Affleck.

Frumoasa actriţă are împreună cu acesta trei copiiViolet, în vârstă de 13 ani, Seraphina, care are 10 ani, pe Samuel, care are 7 ani. 

 

Jennifer Garner s-a făcut remarcată la Hollywood într-o mulţime de comedii romantice, precum "13 Going on 30", "Catch & Release", "Ghost Of Girlfriends Past" şi "Nine Lives". Totuşi, rolul care i-a adus succesul a fost cel al eroinei - Elektra, pe care a interpretat-o în "Daredevil", unde a jucat alături de Ben Affleck.