Hot On Kiss

SPOILER | În sfârșit am aflat ce s-a întâmplat cu personajul lui Ed Sheeran din „Game Of Thrones”!

Ed Sheeran revine în noul sezon „Game of Thrones”?

Probabil îți mai aduci aminte că Ed Sheeran a avut o scurtă apariție în sezonul trecut din Game Of Thrones, când a interpretat rolul unui soldat din armata familiei Lannister. În acel episod, Ed Sheeran s-a întâlnit în pădure cu Arya Stark și chiar au schimbat câteva replici. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre personajul lui Sheeran, însă producătorii s-au gândit să-l readucă în atenția publicului chiar în ultimul sezon, care a debutat pe 14 aprilie.

Atenție, urmează un SPOILER!

În scena în care Bronn se distrează alături de trei femei, una dintre ele îi poveștește că un tânăr soldat cu părul roșcat, pe nume „Eddie”, a fost cât pe ce să moară, după ce Daenerys a pornit un întreg incediu, în care au pierit o parte dintre soldații familiei Lannister.

Băiatul ăsta, Eddie, s-a întors cu fața pe jumătate arsă. Nici nu mai are pleoape acum”, i-a spus una dintre femei lui Bronn.

Ed Sheeran a apărut într-un singur episod din sezonul 7 al serialului Game of Thrones, iar apariția sa s-a datorat lui Maisie Williams, care este o mare fană a artistului britanic. Dacă nu mai ții minte scena, o poți urmări mai jos!