Cool Stuff

„YOU”, serialul care îți dă fiori, va avea parte de sezonul II

Iată ce se va mai întâmpla cu Joe!

Dacă ai apucat să te urmărești serialul YOU, de pe Netflix, atunci cu siguranță ai rămas cu o mulțime de semne de întrebare. Misteriosul Joe, interpretat de Penn Badgley, nu este deloc iubitul romantic pe care ți-l dorești, ci este un criminal în serie, care are o mulțime de secrete, pe care le descoperi pe parcursul serialului.

Se pare că povestea a avut succes, iar acum producătorii lucrează deja la cel de-al doilea sezon. Ținând cont că Beck (Elizabeth Lail) a dispărut definitiv din peisaj, în cel de-al doilea sezon ne așteptăm să o vedem mai mult pe Candance, care se va întoarce în viața lui Joe, pentru a rezolva niște probleme din trecut.

Candance nu e moartă, așa cum crede Joe”, a spus Sera Gamble, producătorul serialului.

În cel de-al doilea sezon, o vom revedea pe Victoria Cartagena, cea care o interpretează pe mama lui Paco, alături de Zach Cherry, Nicole King și Kathryn Gallagher, care îi joacă pe Ethan, Lynn și Annika.

Există o șansă să le revedem și pe Elizabeth Lail și Shay Mitchell, cele care le-au interpretat pe Beck și Peach, însă sub forma unor amintiri din trecut, care îl vor bântui pe Joe.

Dar oare ce se va întâmpla cu Paco? Doctorul Nicky va fi eliberat din închisoare?

Acțiunea se va muta în Los Angeles

Ținând cont că acțiunea din cel de-al roman al seriei se petrece în Los Angeles, ne așteptăm ca cel de-al doilea sezon să se filmeze acolo.

Joe Goldberg vine în Los Angeles, cu aerul din New York, așa că nu pot să spun că se va acomoda prea repede”, a povestit producătorul.

Deocamdată, premiera sezonului 2 nu are o dată fixată, însă producătorii serialului au dat de înțeles că nu mai avem mult de așteptat!