Noul cuplu de la Hollywood: Charlize Theron și Brad Pitt! Ce s-a aflat despre relația lor!

Charlize Theron și Brad Pitt sunt noul cuplu surpriză de la Hollywood!

Conform zvonurilor, cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul lui Sean Penn, fostul logodnic al lui Theron.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun că Brad Pitt și Charlize Theronies împreună de aproape o lună”. Cei doi erau prieteni de ceva timp, iar lucrurile ar fi evoluat între ei.

În weekend, Brad Pitt ar fi fost gazda evenimentului „If Beale Street Could Talk”, în timp ce Charlize Theron a fost invitată la premiera filmului „Roma”, care a avut loc la Chateau Marmont, în Los Angeles.

Brad a venit la Chateau imediat după evenimentul său, și-a schimbat ținuta și s-a așezat lângă Charlize, în colțul barului. Ea a băut un cocktail cu vodka, iar el a servit o apă minerală. Erau foarte drăgăstoși unul cu celălalt, iar el își ținea mâna pe spatele ei. La un moment dat i-a făcut cu ochiul”, a dezvăluit o sursă.

Brad părea că se simte foarte bine – amândoi arătau foarte fericiți!”, a adăugat aceeași sursă.

Brad Pitt ar fi renunțat la alcool în 2017, după divorțul de Angelina Jolie. În ceea ce privește custodia copiilor, cei doi actori au ajuns la o înțelegere abia în noiembrie 2018, după ce s-au judecat timp de doi ani.

Charlize Theron a fost logodită cu Sean Penn, însă cei doi s-au despărțit în 2015. Iar printre foștii săi iubiți se numără și alte nume celebre Alexander Skarsgard, Keanu Reeves și Ryan Reynolds.