Cool Stuff

10 lucruri pe care probabil nu le știai despre Brad Pitt

Brad Pitt a fost primul actor care a fost numit de două ori Cel Mai Sexy Bărbat în viață

Are 55 de ani, se numără printre cei mai apreciați și talentați actori de la Hollywood și este considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume. De aceea ne-am gândit să îți dezvăluim câteva lucruri interesante despre actor, pe care, probabil, nu le-ai știut!

1. Brad Pitt s-a născut în Oklahoma, în 1963, într-o familie de baptiști. Tatăl său, Alvin Pitt a fost proprietarul unei companii de tiruri și mama sa, Jane Etta, este fost consilier școlar.

2. După ce a absolvit liceul, Brad Pitt s-a înscris la Universitatea din Missour, fiind student la jurnalism. Cu puțin timp înainte de absolvire, actorul a abandonat facultatea și a început să lucreze pentru tatăl său, pentru a-și strânge bani de benzină.

3. Brad Pitt s-a mutat în Los Angeles, cu doar 325 de dolari în buzunar, iar pentru o perioadă a lucrat ca șofer de limuzină pentru stripperi, sau mascotă pentru El Pollo Loco.

4. Primul film cu Brad Pitt în rolul principal a fost „The Dark Side of the Sun”, o dramă care prezenta povestea unui tânăr american, cu grave probleme de piele. Din 400 de candidați, Brad Pitt a fost ce ales, fiind plătit cu 1523$, pentru cele șapte săptămâni de filmări.

5. Lui Brad Pitt i-au fost interzise vizitele în China, timp de 20 de ani, din cauza filmului Șapte ani în Tibet. Filmul a fost văzut ca o jignire la adresa Chinei, pentru că îl punea într-o lumină pozitivă pe Dalai Lama, și condamna poporul chinez.

6. Brad Pitt a refuzat rolul principal din „Apollo 13”, pentru a apărea în celebrul thiller „Seven”. Se pare că acesta și-a dorit să facă o schimbare în carieră, să se depărteze de rolul băiatului frumușel.

7. Prima relație celebră a lui Brad Pitt a fost cu Gwyneth Paltrow, care i-a fost parteneră și în filmul „Seven”. Cei doi s-au despărțit în 1997, iar mai târziu s-a aflat că relația celor doi se baza pe o poliță, care prevedea că cei doi nu ar trebui să se stea departe unul de celălalt, mai mult de două săptămâni.

8. Brad Pitt ar fi refuzat să joace în filmul „Mr. & Mrs. Smith”, după ce ar fi aflat că partenera sa ar fi trebuit să fie Nicole Kidman. Se pare că acesta i-ar fi dezvăluit regizorului că nu exista niciun fel de chimie între el și Kidman, însă s-a răzgândit și a acceptat rolul, când a aflat că Angelina Jolie a fost de fapt cea care a semnat contractul.

9. Brad Pitt a fost cel care a creat design-ul inelului de logodnă pentru Jennifer Aniston, în colaborare cu o companie de bijuterii din Italia. Cuplul a sperat că modelul nu va fi reprodus, însă acest lucru s-a întâmplat, iar după un lung proces, Pitt a ajuns la o înțelegere cu compania italiană. Actorul a creat o colecție exclusivă pentru acel brand, iar Aniston a apărut în reclamele lor.

10. Brad Pitt a fost primul actor care a fost numit de două ori Cel Mai Sexy Bărbat în viață, de revista People. Prima dată în 1995 și a doua oară în 2000.