Hot On Kiss

Depășim orice limită a imaginației cu Pop Simfonic 5!

Pop Simfonic revine cu un nou suflu plin de pasiune la cea de-a 5-a ediție!

În pragul sărbătorilor de iarnă, Moldovan National Youth Orchestra aduce „sub brad” un concert inedit și ieșit din tipare! Fiind la cea de-a V ediție de Pop Simfonic, organizatorii promit să-ți ofere un concert dinamic, pasional, contrastant cu peste 10 genuri de muzică, de la cea clasică până la cea electronică, totul cu scopul ca fiecare din noi să fie Fericit.

Pe 16 decembrie, Palatul Național va fi cufundat într-o adevărată poveste magică, datorită hiturilor cunoscute atât de cei mici, cât și de-ai lor părinți. MNYO vor venera artiști precum Queen, Michael Jackson, Ariana Grande, Luis Fonsi, Britney Spears, Avicii, Major Lazer, DJ Snake, Beyonce ș.a., dar nu vor trece cu vederea și muzica din filmele îndrăgite, cum ar fi Frozen, The Lion King, Alice in Wonderland etc.

IMG_0146Această ediție va fi cu suflu și dimensiuni noi ce vine să aducă tribut viitorului prin participarea a 120 de adolescenți din toată țara, dintre care 20 de eroi ai proiectului La La Play Voices. Astfel, vor marca începutul unui proiect amplu de 12 luni „La La Play Voices Academy”.

IMG_4312Minunatul spectacol în adevăratul sens al cuvântului va fi completat de soliști cunoscuți și Corul celor 100 de Voci, iar ca toată povestea să fie încheiată cu un happy-end, o parte din suma revenită din comercializarea biletelor va fi donate!