Hot On Kiss

Antonia știe nu doar să cânte, dar și să imită vedete

Ce părere are Antonia despre complimentele pe care le primește?

Antonia a cântat în premieră live, piesa „Matame”, în această dimineață, iar prestația ei te va cuceri cu siguranță. Ritmurile latino și senzualitatea versurilor sunt rețeta perfectă pentru o piesă de succes, de care nu te vei mai sătura în această iarnă. Dacă tot ne-a vizitat, Antonia a stat la povești cu Rusu și Andrei și ne-a dezvăluit ce părere are despre toate complimentele pe care le primește, cu privire la aspectul său fizic.

Frumusețea m-a ajutat...  pentru că am avut mai multe contracte de imagine. Dar trebuie să ai o reputație bună, nu totul constă doar în frumusețe, așa puteau să ia un model pentru campanii. Trebuie să ai tot pachetul, dar dacă ești doar frumoasă...

Și mulți așa vor să mă vadă, nu vor să aprecieze sau să vadă că am și alte atuuri. Cred că am dovedit că nu sunt doar frumușică, am familie, sunt o femeie serioasă”, a spus Antonia.

Tot în matinal, Antonia a povestit despre mesajele răutăcioase pe care le primește din partea oamenilor și despre cum bullyingul online îi afectează pe tineri în ziua de astăzi.

Dar cireașa de pe tort a fost „talentul” artistei de a imita vedete. Cum i-a ieșit puteți vedea mai sus, iar întregul interviu îl vedeți pe pagina noastră de facebook!