Cool Stuff

Filmele pe care trebuie să le vezi luna asta

Luna asta ne așteaptă filme de acțiune, comedii, dar și pelicule care au șanse la Premiile Oscar.

Luna asta ne așteaptă filme de acțiune, comedii, dar și pelicule care au șanse la Premiile Oscar.

Iată ce nu ai voie să ratezi în această lună!

1. A Star is Born

Lady Gaga și Bradley Cooper interpretează rolurile principale din filmul regizat chiar de celebrul actor. Filmul spune povestea lui Ally (Lady Gaga), o tânără care visează să ajungă cântăreață de succes și vedetă de cinema.

Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui, iar pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur.

2. Venom


Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează un om de știință care face diverse experimente ciudate. Jurnalistul este infestat cu un virus, iar personalitatea lui este schimbată. Eddie Brock trebuie să învețe acum cum să supraviețuiască cu alter ego-ul său, Venom.

3. Vremuri grele la El Royale

Filmul spune povestea a șapte străini, fiecare cu secrete pe care și-ar dori să le îngroape, care se întâlnesc la El Royale, un hotel cu un trecut ciudat. Pe parcursul unei nopți stranii, fiecare va avea ocazia să scape de problemele și secretele din trecut, care încă îi macină.

4. Primul om pe Lună

Ryan Gosling este Neil Armstrong în pelicula care prezintă atât viața privată a astronautului, cât și pregătirile pentru legendara misiune spațială Apollo 11.

5. Johnny English lovește din nou


Rowan Atkinson se întoarce în rolul lui Johnny English, agentul secret. După ce un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret și primește misiunea de a-l găsi pe hacker.

Foto:IMDB/ Poza simbol