Kiss Time Out

Cum se tratează dependența de „a fi într-un cuplu”

În ziua de azi trebuie să facem o mulțime de compromisuri pentru a fi într-un cuplu, mai ales că unii oameni nu pot să reziste singuri prea mult timp.

În ziua de astăzi trebuie să facem o mulțime de compromisuri pentru a fi într-un cuplu, mai ales că unii oameni nu pot să reziste singuri prea mult timp.

Subiectul a fost discutat în matinalul „Râzi cu Rusu şi Andrei“. Astfel că Ionuț Rusu că depedența de a fi într-o relație se poate trata prin căsnicie! El crede că, atunci ajungi să faci cele mai multe compromisuri, pe ideea „hai să încercăm să ne schimbăm unul pe altul, până murim”.

Ce-i drept, între femei și bărbați sunt mereu o mulțime de diferențe, pe care le putem accepta cu greu, atunci când suntem într-un cuplu.

Fetelor le place să piardă ore în șir la shopping, să folosească o mulțime de creme și produse cosmetice, în timp ce băieții sunt mai superficiali, fac totul în grabă și preferă un șampon 3în1, ca să scape de toate sticluțele.

Când vine vorba de relații, Andrei a povestit că are o singură problemă: nu suportă să împartă mâncarea cu nimeni. Nici măcar popcornul de la cinema!

Tu ce probleme ai întâmpinat într-o relație? Preferi să fii single sau să ai pe cineva alături?