Kiss Music News

Lady Gaga va fi peste tot în 2019: de la Las Vegas la Gala Oscar

2018 nu a fost până acum un an prea bun pentru Lady Gaga. În februarie, artista și-a oprit turneul din motive de sănătate.

Dacă 2018 nu a fost până acum un an prea bun pentru Lady Gaga, 2019 ar putea fi anul artistei, care le pregăteşte fanilor mai multe surprize.

În luna februarie 2018, Lady Gaga oprea turneul “Joan World Tour” din motive de sănătate, ea anunţându-şi fanii cu inima frântă despe această decizie. “Nu pot descrie cât de devastată sunt. Iubesc acest spectacol mai mult decât orice si va iubesc pe voi, însă nu pot controla tot”.

Dupa o perioadă de linişte, cântăreaţa a anuntat acum că va putea fi văzută la Las Vegas începând cu 28 decembrie şi pâna în noiembrie 2019. “Un show care nu va semăna cu nimic din ce am făcut înainte”, astfel şi-a incitat artista fanii, spunând că astfel îşi împlineşte un vis.

Până la show-ul de la Las Vegas, Lady Gaga va putea fi vazută în pelicula “A Star is Born”, în care joacă alaturi de Bradley Cooper. Filmul va avea avanpremiera la Festivalul de film de la Veneţia care va începe la sfârşitul lunii august.

Lady Gaga joaca rolul unei cântăreţe aflată în plină ascensiune, iar melodia pe care o interpretează ar putea fi nominalizată la premiile Oscar la categoria Cel mai bun cântec.