Kiss Music News

Black Eyed Peas, la Kiss FM: „Când eram copii, noi am fost cei ajutați!”

Celebra trupă americană a susținut primul concert după o pauză îndelungată și a anunțat că pregătește un single nou.

Celebra trupă americană a fost în direct pe Kiss FM, chiar înainte de show-ul de la UNTOLD 2018. Black Eyed Peas au revenit în România, după 11 ani, și au susținut aici primul lor concert după o pauză îndelungată! 

Probabil că nu știai, dar cei de la Black Eyed Peas au fost adesea implicați în activități caritabile, având mai multe fundații prin care îi ajută pe tinerii cu probleme. Se pare că dorința trupei de a face fapte bune are legătură cu anumite experiențe din copilărie!

Când eram copii, noi am fost cei ajutați”, a spus will.i.am.

Am fost adoptat din Filipine și așa i-am cunoscut pe cei mai buni prieteni ai mei, will.i.am și Taboo. Așa a luat naștere Black Eyed Peas. Am mers pe urmele tatălui meu adoptiv, John Ben Hudgens, am lucrat pentru Pearl S. Buck Foundation și am oferit înapoi altora, ceea ce mi s-a oferit mie”, a declarat apl.de.ap.

În același interviu, Black Eyed Peas ne-au dezvăluit că lucrează la muzică nouă, după ce au lansat deja trei piese în 2018. Aceștia au spus că pregătesc un single nou, care va fi lansat în câteva zile, iar ceva super tare va fi gata în această toamnă.