Cool Stuff

Ryan Reynolds aduce filmul „Home Alone“ pe marile ecrane, însă nu va fi ceea ce crezi!

Pelicula nu este un remake al celebrului film, dar va conține elemente care te vor duce cu gândul la filmul copilăriei tale.

Ryan Reynolds vrea să aducă înapoi pe marile ecrane filmul „Home Alone", însă nu va fi la fel ca filmul pe care îl vedeai împreună cu familia de Crăciun.

Actorul va produce filmul și tot el va fi și personajul principal. După succesul cu Deadpool, suntem siguri că Ryan Reynolds nu ne va dezamăgi!

Filmul se va numi „Stoned Alone” și nu va fi recomandat minorilor. Pelicula nu este un remake al celebrului film, dar va conține elemente care te vor duce cu gândul la filmul copilăriei tale. „Stoned Alone” va avea glume inofensive, însoțite și de câteva replici indecente.

„Stoned Alone” spune povestea unui tânăr care crește plante de marijuana și ratează avionul care trebuia să-l ducă într-o vacanță la ski. Ei bine, ce e de făcut în această situație? Tânărul își aprinde o țigară, după care își imaginează tot felul de lucruri și se trezește că trebuie să-și apere casa de invadatori.

Scenariul este scris de către Kevin Burrows alături de Matt Minder, iar regia va fi asigurată de Augustine Frizzell. „Stoned Alone” se află în perioada de producție, așa că încă nu s-a stabilit o dată de lansare.