Cool Stuff

Povestea de viață a lui Paul Walker, spusă într-un documentar emoționant

Prietenii și rudele regretatului actor vorbesc despre pasiunile lui, iar trailerul include scurte interviuri, dar și imagini din copilăria actorului.

Viața lui Paul Walker s-a transformat în subiectul unui documentar emoționant „I Am Paul Walker”, în care prietenii și rudele regretatului actor vorbesc despre pasiunile lui.

Paul Walker a decedat în 2013, la vârsta de 40 de ani, în urma unui accident tragic de mașină, lăsând în urma sa o familie îndurerată, care astăzi îi duce numele mai departe.

În trailerul documentarului sunt scurte interviuri cu oamenii care i-au fost alături lui Paul Walker, dar și imagini din copilăria și cariera actorului.

Fratele său, Caleb, a povestit că Paul nu a visat niciodată la viața strălucitoare de la Hollywood, în ciuda faptului că arăta foarte bine în tinerețe.

Mereu îmi zicea că voia să se facă pădurar, să câștige 28.000$ pe an și să locuiască în sălbăticie. Asta e ceea ce își dorea el să facă”, povestește fratele actorului.

Paul Walker a devenit celebru datorită personajului Brian O’Conner pe care l-a interpretat în franciza The Fast and The Furious. Sora actorului, Ashley Parker, a povestit că Paul Walker a iubit viteza încă de mic!

Îi plăcea să meargă repede. Imediat ce am crescut puțin, încât să mă pot ține de el, eram deja în spatele lui, pe trotinetă, având cursa vieții mele”, a povestit sora actorului.

Unchiul actorului, Rhett Walker a declarat în documentar: „Pot spune că a făcut o mulțime de lucruri care au făcut o diferență în viața multor oameni... lui îi plăcea să dăruiască!”.

Totuși, cea mai emoționantă declarație a venit din partea lui Tyrese Gibson, colegul lui Paul Walker, din Fast & Furious: „Dacă și tu l-ai iubit cum l-am iubit noi, ai spune... de ce el și nu noi?”.

„I Am Paul Walker” va avea premiera pe 11 august, fiind distribuit de Paramount!