Kiss Music News

INTERVIU | Armin van Buuren: „Dacă îmi spune cineva să mixez 24 de ore, am să o fac”

DJ-ul olendez a fost cel mai așteptat din lineup-ul Festivalului NEVERSEA. Kiss FM a stat de vorbă cu el, chiar înainte de show.

Armin van Buuren a fost cu siguranță cel mai așteptat DJ din lineup-ul Festivalului NEVERSEA (5-8 iulie, pe plaja din Constanța (România). Kiss FM nu aratat ocazia să stea de vorbă cu el! Colegul Dan Fințescu l-a întâlnit pe DJ-ul olandez, chiar înainte de show, și au stat puțin la povești.

Ce am aflat? O grămadă de lucruri interesante despre începuturile carierei sale!

Am început într-un club mic din Leiden, Olanda. Dar oamenii nu veneau acolo ca să mă asculte pe mine ca DJ, ci pentru băuturi și fete frumoase. Eu eram un neica nimeni care punea muzică. Dar dacă mă uit în spate, îmi dau seama că asta a fost educația mea ca DJ. Mixam acolo de două sau de trei ori pe săptămână. Făceam și barmanul. După program, spălam toaletele. Dar am fost mereu recunoscător pentru această șansă, mai ales pentru că eram DJ, ăsta era visul meu”, a spus Armin van Buuren.

Armin ne surprinde de la an la an cu câte un set prelungit, încât ajungem să ne întrebăm uneori dacă vom lua prânzul cu el, chiar la concert!

Când am început să mixez în cluburi, o făceam pentru 6-7 ore pe noapte și era ceva normal. Nu era ceva special. Îmi făceam treaba. Noaptea începea pe la 21:30 și eu terminam pe la 3-4 dimineața, în funcție de când plecau ultimii clienți. Trebuia să pui muzică, nu era niciun alt DJ după mine. Deci de acolo vin! Aveam cam 21-22 de ani, când am început să fac asta, nonstop, pentru patru ani! Așa că set-urile lungi sunt  în ADN-ul meu. Faptul că am o emisiune la radio în fiecare săptămână, unde ascult mereu muzică nouă. Așa că mereu am o mulțime de piese noi cu mine. Așa că dacă-mi spune cineva să mixez 24 de ore, am să o fac, poate cu niște pauze pentru toaletă, dar tot să mă țin de cuvânt”, ne-a povestit Armin van Buuren.