Cool Stuff

Cele mai așteptate ȘASE filme ale verii

Se anunță o vară cu cele mai tari filme! Te așteaptă unele dintre cele mai „hot” pelicule ale verii!

Se anunță o vară cu cele mai tari filme! Te așteaptă unele dintre cele mai „hot” pelicule ale verii!

Mamma Mia: Here we go again!

Premiera: 20 iulie

La zece ani după ce Mamma Mia! a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA.

În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie.

The Spy Who Dumped Me

Premiera: 17 august

Filmul urmărește povestea lui Audrey și a lui Morgan, două prietene foarte bune care devin fără să vrea încurcate într-o conspirație internațională atunci când una dintre femei descoperă că iubitul care a părăsit-o era de fapt un spion.

Incredibles 2

Premiera: 27 iulie

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în „Incredibles 2”, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a testa eroismul de zi cu zi al vieții „normale”.

Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, Helen nu reușește să salveze lumea, așa că familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou.

 

Ocean's 8

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție „Ocean's 8: Jaf cu Clasă”.

Cinci ani, opt luni, 12 zile... și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei. Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în carduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

 

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Premiera: 13 iulie


Dracula (Adam Sandler) pornește în căutarea dragostei în filmul „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation”.  Se pare că celebrul vampir își dorește o iubită, iar fiica sa Mavis (Selena Gomez)  îi recomandă o croazieră pentru întreaga familie, pe Monster Cruise Ship! 

Dracula se îndrăgostește instant de căpitanul navei, Ericka, aceasta fiind în secret o descendentă a celebrului vânător de vampiri Van Helsing! Ce se întâmplă mai departe? Vă lăsăm pe voi să vă dați seama!

Sursa: kissfm.ro