Kiss Music News

Cleopatra Stratan, de nerecunoscut în noul ei videoclip „Te las cu inima“

Tânăra artistă s-a transformat într-o domnișoară! Povestea de dragoste a copilăriei devine povestea de dragoste a adolescenței...

După ce l-a tot așteptat pe Ghiță la portiță și a intrat în Cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan, revine cu un nou single însoțit de videoclip - „Te las cu inima“, compus de Sandor Biro.

Povestea de dragoste a copilăriei devine povestea de dragoste a adolescenței, iar cele două momente au un personaj comun: Cleopatra Stratan.

Videoclipul piesei „Te las cu inima“, regizat de Roman Burlaca, ne-o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumină: deși trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul „Ghiță“, ea nu mai este fetița cu ochelari și codițe, ci o adevarată domnișoară.

Noul clip al Cleopatrei Stratan prezintă o poveste de iubire neîmplinită: frumoasa cântăreață este urmarită insistent de un admirator care reușeste, în final, să îi atragă atenția cu un buchet de flori. Dacă în videoclipul „Ghiță“, Cleopatra îl caută pe tânărul ei partener, acum, în „Te las cu inima”, ea este cea cautată.

Actiunea videoclipului se desfășoară pe peronul unei gări, locul despărțirilor și al reîntâlnirilor. În clip, la fel ca și în versurile piesei, apar mai multe elemente care se regăsesc și în clipul „Ghiță“ și arată evoluția Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescenta fermecatoare de astăzi.