Kiss Music News

Alina Eremia îi declară dragostea iubitului ei, prin noul său single

Cântăreaţa a decis să îi facă iubitului ei cea mai sinceră declarație de dragoste în cel mai frumos și autentic mod, prin muzică.

După o lungă perioadă în care Alina Eremia a preferat să țină departe de ochii tuturor relația pe care o are cu iubitul ei, dar și sentimentele pentru acesta, artista s-a decis să îi facă cea mai sinceră declarație de dragoste în cel mai frumos și autentic mod, prin muzică. 

Alina ne surprinde cu noul său single „Aș da", piesă prin care a dorit să redea povestea pe care o trăiește alături de partenerul său.

Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. „Aș da" este o melodie extrem de personală, este una dintre cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O dată ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine", a declarat Alina despre noul său single.