Hot On Kiss

Cel mai tare MIX doar de la Tymbark

Perioada de desfășurare a campaniei: 23 iulie -24 august, de luni până vineri!!!

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

“Fii pe fază și câștigă cel mai tare MIX doar de la Tymbark”

                 Perioada de desfășurare a campaniei publicitare (21 mai – 22 iunie 2018 şi 23 iulie -24 august)                

ART. 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

  • Campania publicitară “Fii pe fază și câștigă cel mai tare MIX doar de la Tymbark” (denumită în continuare „Campania”) este organizată și desfășurată de compania Forward International S.R.L (denumită în continuare „Organizator”) și compania A.G. Broadcasting S.R.L, deținătoare al postului de radio Kiss FM (denumită în continuare „Co - Organizator”).
  • Aria de desfășurare a campaniei publicitare: teritoriul Republicii Moldova, pe postul de radio Kiss Fm.
  • Campania publicitară se va desfășura de catre Co – Organizator pentru Organizatorul Forward International S.R.L

 

Campania publicitară se va desfășura, conform prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

 

Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din Republica Moldova prin publicarea pe pagina www.kissfm.md și pe pagina de facebook www.facebook.com/kissfmchisinau fiind disponibil în mod gratuit oricărui participant.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, respectând procedurile legale. Orice modificare a prezentului Regulament va intra în vigoare numai după postarea unui anunț de prezentare a acestor modificări.

 

  • Prin participarea la Campanie, se prezumă cunoașterea Regulamentului și acordul Participantului asupra prevederilor Regulamentului. Participanții se obligă să respecte și să se conformeze tuturor termenilor, condițiilor și prevederilor Regulamentului.
  • Organizatorii vor răspunde pentru contactarea și validarea câștigătorului, conform Regulamentului, cât și pentru logistica necesară derulării Campaniei (participare la concurs, înmânare premiu etc.)

ART. 2. ZONA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

2.1. Campania este organizată si se desfăsoară pe întreg teritoriul al Republicii Moldova.

2.2. Campania publicitară “Fii pe fază si castigă cel mai tare MIX doar de la Tymbark”  va începe pe data de 21 mai și se va finaliza pe 22 iunie, inclusiv.

2.3. Câștigătorii vor fi anunțați de către realizatorii Kiss FM, zilnic (Luni – Vineri) în cadrul concursului desfășurat între orele 16:00 – 19:00.

ART. 3. PARTICIPANȚII

3.1. Se pot înscrie în vederea participării la Campanie numai persoanele fizice (denumite în continuare în mod individual „Participantul” și în mod colectiv “Participanții”) cu domiciliul sau reședința în Republica Moldova, care respectă termenii și condițiile Regulamentului.

3.2 Conform cerințelor Legii nr. 133 din 08.07.2011 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, A.G. Broadcasting S.R.L are obligația de-a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri specificate precum: raportări interne, reportaje foto, publicate doar cu acordul participantului/participanților; datele personale furnizate de participanții la Campania publicitară.

3.3. Nu este permisă participarea la Campanie a angajaților Organizatorului, Co – Organizatorului precum și rudele de gradul I (copii și părinți) și soții/soțiile acestora.

3.4. Prin înscrierea la Campanie, participantul garantează că: are deplină și neafectată capacitate de folosință și exercițiu (conform prevederilor legale aplicabile); ca are peste 14 ani și este posesor al unui act de identitate valabil, pe care-l va prezenta pentru identificare, în cazul intrării în posesie a premiilor.

ART.4. MECANISMUL CAMPANIEI

4.1 În perioada 21 mai – 22 Iunie, în zilele de concurs, realizatorii Kiss FM invită ascultatorii să răspundă la provocarea zilei cu un apel telefonic. Persoana, care va raspunde la întrebarea realizatorului este declarată câstigătoare.

4.2 Persoana desemnata câștigătoare în direct la Kiss FM va fi contactată de Co-organizator în aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia Premiului câștigat.

4.3. Un ascultator poate câștiga o singură dată în cadrul acestei Campanii publicitare. Daca se constată, că un ascultător declarat anterior câștigător a mai fost declarat câștigător ulterior, rămane valabil doar primul premiu câștigat anterior. De asemenea, dacă numele și prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate câștigatoare, premiul nu se acordă și nu se reportează.

ART. 5. PREMIILE CONCURSULUI

5.1 În cadrul Campaniei “Fii pe fază si castigă cel mai tare MIX doar de la Tymbark”se vor acorda 20 de premii zilnice, care constau din: un bax de Tymbark Mix (12 sticle x 250 ml) și 4 premii saptamanale, care constau din: o perna personalizată Tymbark, căști personalizate Tymbark, stick USB.

ART.6. ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE

6.1 Câștigătorul este sunat de către un reprezentant al Co – Organizatorului, într-un termen de 5 zile lucrătoare de la data, la care a fost declarat câștigător, cu această ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului, etc.).

6.2. Câștigătorii nu au dreptul să solicite contravaloarea premiului în bani și/sau în alte produse. În cazul refuzului unui câștigător de a beneficia de premiu, așa cum este acesta descris în Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire al premiului. Premiul respectiv va rămâne la dispoziția Organizatorului.

ART. 7. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

7.1. Participanților la Campanie le sunt garantate drepturile, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Prin aceasta Participanții sunt de acord să fie incluși în baza de date a Organizatorului. Scopurile constituirii acestei baze de date sunt următoarele: desemnarea câstigătorilor Concursului, realizarea de rapoarte statistice cu privire la produsele Organizatorului și pentru a fi folosite în activități de marketing ulterioare.

7.2. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția situației, în care Organizatorul ar avea o obligație legală în acest sens.

7.3. Participanții au dreptul de-a permite/interzice ca, în cazul, în care vor câștiga premiile oferite în Campanie, identitatea câștigătorilor și premiilor acordate sa fie făcute publice și folosite în scopuri publicitare, fără alte obligații sau plăți din partea Organizatorului.

ART. 8. ÎNCETAREA CAMPANIEI ÎNAINTE DE TERMEN

8.1. Campania poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua Concursul.

8.2 Campania mai poate înceta înainte de împlinirea perioadei stabilite, ori poate fi suspendată oricând în baza liberei decizii a Organizatorului, cu condiția ca acesta să comunice în prealabil o astfel de situație.

ART.9. ALTE CLAUZE

9.1 Deciziile Organizatorului privind Campania sunt finale şi aplicabile tuturor Participanţilor.

9.2 Premiile neacordate vor rămâne în posesia Organizatorului, care poate dispune liber de acestea în maniera pe care o va considera necesară sau potrivită intereselor sale.

9.3 Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implică organizarea și desfășurarea Campaniei.

Prezentul Regulamentul Oficial a fost intocmit pe data de 21 Mai 2018.