Kiss Music News

Tostogan'S și AMI „Sunt bine”

Videoclipul pentru melodia „Sunt bine” redă în imagini aventura a doi îndrăgostiți care trec peste orice obstacol.

Tostogan’S revine cu un super featuring, alături de AMI! Piesa „Sunt bine” este compusă de către EpiQ Records, iar clipul a fost filmat în doua locații din România. Videoclipul este o poveste cinematografică în regia lui Alex Ceaușu, ce redă în imagini aventura a doi îndrăgostiți care trec peste orice obstacol, pentru că nicio greutate nu este prea mare, daca sunt împreună.

Pentru mulți, muzica e matematică, pentru unii e plăcere, iar pentru alții e pură pasiune. Mie-mi place să mă joc și am vrut să văd dacă am parteneri în nebunia mea. Am găsit gașca de la EpiQ, au venit și cei de la Cat Music și ne-am întâlnit cu AMI care a dat sclipire trupei noastre. Sper ca joaca mea să se transforme în muzică”, declară Tostogan’S.

Andrei îmi este ca un frate și mă bucur enorm că avem împreună o piesă atât de pozitivă, fresh și care exprimă exact starea noastră de acum. „Sunt Bine” e genul acela de piesă care te binedispune în orice situație și mi-am dorit să îmi pun amprenta pe ea, alături de ei”, adaugă AMI.