Kiss Music News

FOTO | Cele mai sexy fotografii cu Shakira și Maluma din revista Billboard

Fotografiile au fost realizate în Barcelona, de fotograful columbian Ruven Afanador, care a mai colaborat cu Selena Gomez și Sam Smith.

 

Shakira și Maluma apar pe coperta noului număr al revistei Billboard, iar fotografiile cu cei doi sunt cele mai sexy de până acum!

Cei doi artiști au acordat un interviu faimoasei publicații, cu ocazia evenimentului Latin Music Week, în cadrul căruia vor fi premiați cei mai tari cântăreți latino.

Shakira și Maluma au vorbit despre chimia absolută care există între ei, dar și despre faptul că își doresc să „păstreze mereu o ușă deschisă pentru explozia hiturilor latino”. Aceștia au colaborat până acum de două ori, lansând împreună piesele „Chantaje” și „Trap”. 

Fotografiile au fost realizate în Barcelona, de fotograful columbian Ruven Afanador, care a mai colaborat cu Selena Gomez și Sam Smith.

 

Mă simt foarte mândru că am avut ocazia să învăț de la Shakira. Sunt nou în industrie. Cariera mea muzicală nu are mai mult de șase ani. Asta nu înseamnă nimic. Faptul că m-am dus la Barcelona să mă întâlnesc cu ea, a fost o experiență minunată”, a povestit Maluma în interviul pentru Billboard.

În același interviu, Shakira a povestit că Maluma o respectă foarte mult și că uneori i se adresează cu termenul „reina” (regină). 

A trebuit să mă plimb prin toată America Latină să-mi promovez muzica la început, mă duceam la fiecare post de radio. Uneori eram în trei țări diferite, în aceeași zi”, a declarat Shakira.

Shakira și Maluma sunt doi dintre cei mai sexy artiști latino ai momentului, iar în noul interviu din Billboard au acceptat să vorbească și despre sex-appeal-ul lor!

Nu mă simt ca un sex simbol. E posibil ca unii oameni să mă vadă ca pe un sex simbol, dar alții nu. Unii mă vad ca pe o persoană care le-a fost alături întreaga viață, prin muzică, cumva ei pentru asta mă plac”, a povestit Shakira. 

Nu mă trezesc dimineața ca să mă uit în oglindă și să-mi spun că sunt un sex simbol. Mă duc la sală pentru că îmi place să mă mențin în formă, nu ca să mă atingă dansatoarele pe scenă”, a declarat Maluma. 

Foto: Billboard Magazine (Ruven Afanador)