Kiss Music News

Angelika Vee te binedispune cu o piesă nouă în această primăvară

Angelika Vee revine cu o surpriză pentru fanii săi - "Chill Pill", în colaborare cu producatorul elevețian Dave202.

Angelika Vee revine cu o surpriză pentru fanii săi și lansează un videoclip la varianta acustică a celui mai nou single "Chill Pill" în colaborare cu producatorul elevețian Dave202. Este o piesă frumoasă și puternică atât ca mesaj cât și ca sound. Melodia te va binedispune și te va face s-o fredonezi de la prima ascultare.

Piesa a fost semnată la Kontor Records, una dintre cele mai mari case de discuri din Germania și se bucură de un videoclip plin de culoare. Imaginile redau o poveste de dragoste simplă, dar intensă, în care problemele sunt depășite într-un mod relaxat, cu bucuria sinceră și neobosită a doi tineri îndrăgostiți.

Aceasta piesă pe care am compus-o este foarte aproape de sufletul meu: pe de o parte datorită mesajului pe care vrut sa îl transmit, iar pe de alta parte datorită colaborarii cu Dave202, un producător foarte talentat, cu care am lucrat anterior pentru piesa Outta Mind, lansată acum doi ani’ spune Angelika Vee despre colaborarea cu producatorul elvețian.

Angelica Vasilcov alias Angelika Vee este interpretă și compozitoare, originară din orașul Cupcini, Republica Moldova. Este prima artistă din spațiul românesc care a semnat un contract de compoziție cu Warner Chappell USA, companie care lucrează cu Beyonce, Bruno Mars, Katy Perry, Dr Dre sau Timbaland, Eric Clapton etc. A compus piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy's, Tal, Sasha Lopez și a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Sons Of Maria, Andrew Rayel, Morgan Page, David Solano, Joachim Garraud ș.a.m.d.