Kiss Music News

DJ Project revin alături de MIRA cu single-ul „Inimă nebună”

Odată cu aniversarea a 18 ani de activitate, DJ Project continuă colaborarea cu MIRA și lansează single-ul „Inimă nebună”, însoțit de videoclip.

Odată cu aniversarea a 18 ani de activitate, DJ Project continuă colaborarea cu MIRA și lansează single-ul „Inimă nebună”, însoțit de videoclip.Clipul, în regia lui Alex Ceaușu, pune în imagini povestea a doi îndrăgostiți și redă amintirile, dar și experiențele prin care au trecut de-a lungul timpului. Muzica este compusă de Gino Manzotti, Andrei Ropcea, Mario Roberta Stoica și Andra Ioan, iar textul este scris de către Andrei Ropcea.

„Mă bucur mult că anul acesta sărbătorim 18 ani de activitate muzicală, hituri și colaborări cool! Weekendul acesta am cântat în Berăria H împreună cu fostele noastre colege, Adela Popescu, Ellie White, Giulia Anghelescu, dar și MIRA, alături de care am cântat în premieră pentru publicul nostru «Inimă nebună». Sperăm mult să vă placă și să ne urmăriți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum”, mărturisește Gino Manzotti.

«Inimă nebună» este o piesă despre o iubire neîmplinită, o iubire pe care nu o vei uita vreodată. Sunt convinsă că fiecare dintre noi a trăit această experiență și se va regăsi”, adaugă MIRA. 

În 2016, grupul din Timișoara a avut-o pe Xenia ca solistă pentru piesa „Ochii care nu se văd”, după ce a colaborat cu Ela Rose pentru single-ul „Sevraj”. În vara lui 2017, DJ Project lansează piesa și videoclipul „Duminică”, împreună cu Elena Gheorghe, iar în noiembrie, MIRA se alătură băieților și lansează împreună „Omnia”. 

MIRA și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani” sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artistă. Recent, MIRA a lansat single-ul „Vina”, continuarea hitului „Uit de tine” care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale mai multe săptămâni la rând.