Kiss Music News

Povestea tristă de dragoste a lui Charlie Puth: pentru cine a compus piesele „Attention” și „How Long”

Se pare că între cei doi ar fi fost o scurtă poveste de dragoste, care l-a dat peste cap pe tânărul artist american. Vezi despre cine e vorba!

Charlie Puth a vorbit de curând într-un interviu despre Selena Gomez, de care a fost îndrăgostit în secret. Se pare că între cei doi ar fi fost o scurtă poveste de dragoste, care l-a dat peste cap pe tânărul artist american.

„E vorba de un moment din viața mea, când cineva foarte apropiat mie și-a dorit atenție din partea altcuiva. Când am aflat asta, am decis să pun punct relației, poate că am făcut și eu chestii greșite, dar ea putea să mă întrebe ce se întâmplă cu noi”, a declarat Charlie Puth într-un interviu pentru Billboard.

„Singurul mod în care aș fi putut să compun un astfel de cântec, ar fi fost cu ajutorul unei persoane care m-ar fi influențat cu adevărat. Și chiar asta s-a întâmplat. A fost ceva de scurtă durată, dar de impact. M-a dat peste cap”, a povestit artistul, făcând referire la piesa „How Long”.

În videoclipul piesei „How Long” apare portretul unei tinere brunete, care seamănă destul de mult cu Selena Gomez, lucru pe care l-au observat și fanii artistului.

„Încă încerc să îmi pun ordine în gânduri: Știam că nu sunt singura persoană din mintea ei. Știam ce se întâmplă, în ce mă bag”, a adăugat artistul.

Totuși, artistul cântă în continuare piesa „We Don’t Talk Anymore” în concerte, recunoscând faptul că Selena a adus multă emoție piesei și că a fost o plăcere să lucreze cu ea.

„Sunt fericit când cânt acea piesă, chiar dacă vine într-o perioadă întunecată a vieții mele”.

După ce a încheiat relația cu Charlie Puth, Selena Gomez a devenit iubita lui The Weeknd, de care s-a despărțit vara trecută, împăcându-se cu Justin Bieber.