Cool Stuff

FOTO | Uite ce gest face mereu Leonardo DiCaprio în filmele sale

Leonardo DiCaprio are o pasiune pentru toasturi, iar dacă nu v-ați dat seama până acum, vă invităm să urmăriți cu atenție următoarele scene din filmele sale.

La finalul filmului „Romeo + Juliet”, DiCaprio își spune ultima replică „asta-i pentru iubirea mea”, înainte de a bea otravă dintr-o fiolă. Tragic toast!

În „Titanic”, Leonardo ține un discurs cheesy prin care încearcă să îi convingă pe cei de la masă că „fiecare zi trebuie să conteze”. Frumos mod de a-i încuraja pe niște oameni să se bucure de ultimele lor clipe de viață!

În „The Man In The Iron Mask”, regizorul a decis să-i ascundă chipul lui Leonardo  sub o bucată de fier ruginită, spre dezamăgirea fanelor. Totuși, actorul are ocazia de a face încă un toast pentru mama sa și pentru domnia lungă care îl așteaptă la Curtea Franței, în rolul lui Ludovic al XIV-lea.

În „The Wolf of Wall Street”, Leonardo ține un toast sarcastic în fața agenților FBI, dovedindu-le că oricine poate face orice vrea dacă are mulți bani.

În „Revolutionary Road”, Leonardo a avut ocazia de a ține un nou toast, de data aceasta pentru sarcina lui Kate Winslet.

Lui Leonardo îi plac atât de mult toasturile încât le face și când nu e cazul! În „Inception”, Leo a avut unul dintre cele mai complicate speech-uri din industria cinematografică, pe care a reușit să-l spună tot cu paharul în mână.

Toastul lui Leonardo nu a putut să lipsească nici măcar din „Djangoo Unchained”, unde actorul a interpretat un personaj mai aspru, diferit de celelalte roluri pe care le-a avut.

Iar pentru final am păstrat cel mai celebru toast, cel din filmul „The Great Gatsby”! Nu-i așa că are un zâmbet adorabil?

 

Sursa: kissfm.ro