Cool Stuff

Ce e nou pe Netflix în luna iulie - noul „Beverly Hills Cop”, sezonul 3 din „Vikings: Valhalla” sezonul 6 din „Cobra Kai” și multe altele

Iulie vine cu o mulțime de noutăți palpitante pe platformă, de la seriale pline de acțiune la comedii ușoare și filme de aventură. Cu alte cuvinte, luna asta ai: Beverly Hills Cop: Axel F., un film în care polițistul Axel Foley revine pentru a face ce știe el mai bine: să rezolve crime și să semene haos; Vikings: Valhalla: Sezonul 3, o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi din istorie; și Elite: Sezonul 8, un nou capitol din cel mai longeviv serial de ficțiune produs de Netflix în Spania, care va prezenta noi povești de pe holurile Las Encinas.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Cobra Kai: Sezonul 6 Partea 1, noi episoade în care senseii și elevii noștri trebuie să decidă dacă și cum vor concura la Sekai Taikai, campionatul mondial de karate; Kleo: Sezonul 2, cu o fostă spioană est-germană în prim-plan, hotărâtă să găsească valiza roșie și să o distrugă; Unsolved Mysteries: Volumul 4, un serial captivant ce revine cu martori, ofițeri de poliție și experți care explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare și alte evenimente stranii.

În plus, sezonul al doilea din Adela, precum și filmele American SniperBabylonCluelessFather StuMunich și Titanic vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta! 

BEVERLY HILLS COP - 3 iulie

La nouă ani după primul său caz memorabil din Beverly Hills, polițistul Axel Foley revine pentru a face ce știe el mai bine: să rezolve crime și să semene haos.

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație. 


VIKINGS: VALHALLA: SEZONUL 3 - 11 iulie

Plasat la începutul secolului al XI-lea, Vikingii: Valhalla este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi din istorie: Leif Eriksson, sora lui, Freydis și prințul norvegian Harald Sigurdsson. Sezonul al treilea îi regăsește pe eroii noștri la șapte ani după încheierea sezonului doi. Freydis este acum conducătoarea nedisputată a Jomsborgului păgân, iar Leif și Harald au fost victorioși la Constantinople. Fiecare dintre ei are însă de înfruntat noi provocări pentru a-și îndeplini destinul.

Vikingii: Valhalla îi are ca producători executivi pe Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri. Vikingii: Valhalla este bazat pe serialul Vikingii, creat de Michael Hirst.


ELITE: SEZONUL 8 - 26 iulie

În prag de absolvire pentru elevii din Las Encinas, Omar și Nadia se reîntâlnesc, iar prieteniile și rivalitățile sunt puse la grea încercare de un ultim mister.

Acesta este cel mai longeviv serial de ficțiune produs de Netflix în Spania, iar noul sezon va prezenta noi povești de pe holurile Las Encinas. Regia este asigurată de Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares și Elena Trapé.

Sezonul opt este creat de Carlos Montero și Jaime Vaca și va aduce pe ecran noi personaje interpretate de Ane Rot (Clubul criminal de lectură), Nuno Gallego (UPA Next). Mina el Hammani va reveni în rolul Nadia.  


Seriale Netflix 

2 IULIE 2024

SPRINT 

Sprinteri de elită trebuie să facă față antrenamentelor, atenției presei și unei competiții acerbe în acest serial sportiv despre cursa celor mai rapizi oameni din lume. 


3 IULIE 2024

Love Is Blind: Brazil: Season 4 

În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

The Man with 1000 Kids 

Mai multe familii află că donatorul de spermă în care au avut încredere este tatăl a sute, poate mii de alți copii din întreaga lume.

4 IULIE 2024

Barbecue Showdown: Season 3 

Savurosul concurs culinar revine cu nouă concurenți care se întrec într-o luptă aprigă pentru a deveni următorul campion al grătarelor.

Rhythm + Flow France: Season 3 - episoadele 1-4 

Juriu nou, reguli noi. Jurații vedetă SCH, SDM și Aya Nakamura intră în ritm și caută să încoroneze cel mai nou talent din rapul francez.

5 IULIE 2024

Desperate Lies 

În urma unui fenomen rar, o femeie află că este însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Cu timpul, se străduiește să-și țină familia unită și secretele ascunse.

The Imaginary

Rudger, un prieten imaginar al Amandei, este despărțit de aceasta și trebuie să facă echipă cu ceilalți prieteni imaginari pierduți pentru a se putea întoarce la ea.


18 IULIE 2024
Cobra Kai: Season 6 Part 1 

Cum noul turneu mondial bate la ușă, Daniel și Johnny încearcă să-și reconstruiască echipa, dar dușmani vechi și amenințări noi stau în calea victoriei lor. Master of the House

Înainte să moară, un patriarh se căsătorește cu servitoarea sa și îi lasă un imperiu al diamantelor, însă familia lui începe lupta pentru putere.