Kiss Music News

Eva Timush a lansat „Dă-mi tu ca să nu fur”

„Dă-mi tu ca să nu fur” este noua piesă a talentatei artiste. 

Melodia capturează esența unei veri de neuitat și a unei iubiri intense. Cu o voce caldă și emoționantă, Eva ne poartă prin povestea unei iubiri arzătoare, plină de pasiune și dorință. 

Ritmurile pline de viață și melodia captivantă evocă atmosfera vibrantă a zilelor toride de vară, în timp ce versurile sincere și profunde reflectă sentimentele contradictorii ale unei iubiri atât de puternice încât te face să te pierzi în ea.

Piesa a fost scrisă de Irina Rimes și de Adi Istrate și produsă de Sebastian Barac și Marcel Botezan. 

Cum ți se pare?


Eva Timush, o stea în ascensiune din Moldova, a cucerit atât lumea online, cât și industria muzicală românească. Prezența ei pe rețelele sociale a explodat după aparițiile în emisiuni precum "Vocea României" și "Românii au talent," unde prestațiile ei au impresionat publicul de pe YouTube. 

Eva Timush, un spirit liber înzestrat cu o voce uimitoare și un look pe măsură, a colaborat la hituri precum „Tattoo” și „Too Deep” alături de SICKOTOY. Colaborarea ei cu Vescan pentru „Colegi de apartament” a ajuns pe locul 1 în trending pe YouTube și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 12 săptămâni, atingând poziția #2. 

În 2023, artista a avut încă două colaborări de excepție pentru piesa „Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și ANTONIA, și pentru „Te-am sunat” cu rareș. 

De asemenea, artista și-a lansat primele single-uri în limba română, „Unde ești acum” și „Prea așa”, iar recent a lansat piesa „Un pic” împreună cu Adi Istrate. În prezent, se află în Top 10 Media Forest cu colaborarea sa cu JUNO pentru piesa „Imuni la bine.”