Kiss Music News

Alexandra Stan lansează noul single „Dancing in Marbella” în colaborare cu Sasha Lopez și Manuel Riva

Alexandra Stan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a lansat single-ul „Dancing in Marbella”, o colaborare incendiară cu producătorii de renume internațional, Sasha Lopez și Manuel Riva.

„Dancing in Marbella” este o melodie plină de energie, care combină influențele dance și house, specific stilului inconfundabil al Alexandrei Stan, cu ritmurile vibrante aduse de Sasha Lopez și Manuel Riva. Piesa promite să devină hitul verii, fiind deja apreciată de fani pentru vibe-ul său electrizant. 

 "Dancing in Marbella" este o invitație la distracție și la evadarea din cotidian, iar colaborarea dintre cei trei artisti a adus o sinergie exceptională în acest proiect.


Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 5 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul “Lollipop”. Ulterior, hituri că “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale. Totodată, "Mr Saxobeat" este cea mai ascultată melodie a unui artist român, pe Spotify, cu peste 500 milioane de stream-uri, și a reintrat în topul global Shazam, pe locul 108. 

Cel mai recent album al Alexandrei este “Rainbows”, o colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a artistei, iar anul trecut a lansat piesă „Bobo”, a colaborat cu Vinai pentru piesă "Believe" și cu Mattn pentru piesă "Bitch is fire".  

Sasha Lopez este DJ, producător, compozitor, cunoscut în industria muzicală pentru melodii care au adunat peste 500 de milioane de vizualizări și peste 50 de milioane de stream-uri. Sasha Lopez a demonstrat că succesul său nu cunoaște limitele geografice sau muzicale.

Manuel Riva este un producător și DJ român. Deși se află în industria muzicală de când se știe, luând parte la mai multe proiecte de succes, proiectul Manuel Riva a început în 2015. Hiturile semnate Manuel Riva, precum „Mhm Mhm”, „Sacred Touch”, „Hey Now”, „Miami” și „What Mama Said”, au fost apreciate la nivel internațional și sunt în continuare susținute de unii dintre cei mai faimoși DJ din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand sau Cosmic Gate. Producătorul, care s-a aflat în topul Billboard, a fost, de asemenea, nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.