Hot On Kiss

Red Bull Half Court 2024

21 de Națiuni se Pregătesc pentru Finala Mondială Red Bull Half Court 2024 în Iconicul Brooklyn Bridge Park din New York City!

Red Bull Half Court, cel mai tare turneu global de baschet 3x3, se pregătește pentru finala mondială din Statele Unite, Mecca baschetului mondial, după 5 ani de succes și 8.000 de jucători din 21 de țări! Eliminatoriile pentru marea finală, ce va avea loc în Brooklyn Bridge Park din New York City, se vor desfășura pe parcursul următoarelor luni pe 5 continente, incluzând țări precum Australia, Belgia, Moldova, Egipt, India, Japonia, Serbia, Filipine, Italia, Emiratele Arabe Unite și SUA!

Tot ce trebuie să știi despre Red Bull Half Court 2024:

Startul Sezonului 2024: Eliminatoriile pentru finala mondială din Brooklyn Bridge Park se desfășoară deja pe 5 continente, din Februarie până în August.

Participare Globală: Peste 20 de țări participă la competiția din acest an. Echipele vor lupta pentru victorie în turneele locale și finalele naționale, având ca obiectiv final titlul de Campioni Mondiali în luna Octombrie.

Finala Mondială la New York: Finala Mondială Red Bull Half Court din acest an va avea loc în Statele Unite, la New York, de pe 16 până pe 21 Octombrie, în emblematicul Brooklyn Bridge Park.

Etapa de Calificare Moldova:

Pentru fanii baschetului din Moldova așteptarea a luat sfârșit! Calificările pentru Red Bull Half Court 2024 vor avea loc în două etape:

  • Prima etapă: Balti, 26 mai

  • A doua etapă: Chișinău, 1 iunie

Echipele câștigătoare din cele două etape se vor confrunta în finala națională pe 2 iunie, în Parcul La Izvor, începând cu ora 15:00.

Vino să susții echipa favorită și să te bucuri de o atmosferă plină de pasiune!

Lethal Shooter e pregătit: Antrenorul de aruncări din NBA, Chris Matthews, cunoscut și sub numele de "Lethal Shooter", își exprimă entuziasmul: "Sunt încântat să urmăresc finala mondială Red Bull Half Court desfășurându-se în Mecca Streetball-ului, New York City. Oportunitatea pentru jucători de a-și prezenta abilitățile în legendarul Brooklyn Bridge Park este cu adevărat extraordinară. BBP, cu istoria sa bogată și semnificația culturală, va fi nu doar scena celui mai tare baschet 3x3, ci și un centru comunitar vibrant unde scena globală de streetball se unește pentru a celebra esența jocului. Se anunță a fi mai mult decât o competiție; va fi o experiență captivantă pentru toți cei implicați."

Noutăți fierbinți la Red Bull Half Court 2024: Aruncă de la distanță și cucerește Brooklyn Bridge Park!

Tripla de Aur: O noutate fierbinte a sezonului 2024 este introducerea ZONEI DE 3 PUNCTE, marcată de două cercuri cu diametrul de 90 de cm, desenate la 2 metri în spatele liniei de trei puncte. Dacă un jucător atinge cu piciorul zona de 3 puncte în timp ce aruncă la coș și înscrie, aruncarea valorează 3 puncte!

Succese Trecute: Finala Mondială Red Bull Half Court de anul trecut la Belgrad, Serbia, a atras mii de jucători din întreaga lume, echipa Serbiei câștigând titlul la masculin, iar Egiptul la feminin.

Baschet 3x3 Alert: Red Bull Half Court aduce jucătorilor din toată lumea cea mai rapidă versiune de baschet 3x3, ducând jocul acolo unde comunitățile se simt ca acasă - pe străzile lor, pe terenurile lor, în cartierele lor.

Regulile Turneului Red Bull Half Court 2024:

Echipa:

  • O echipă este formată din trei jucători titulari și o rezervă.

Meciuri:

  • Fiecare meci durează maxim 10 minute, cu un scor maxim de 21 de puncte. În caz de egalitate la expirarea timpului, câștigă prima echipă care înscrie două puncte.

Faza Gruelor:

  • În timpul fazei grupelor, echipa care acumulează cele mai multe puncte primește "bonusul stăpânește terenul" pentru a avansa mai departe, asigurând o versiune rapidă a baschetului 3x3.

Nu rata șansa de a te alătura acțiunii!

Înscrie-te acum și demonstrează-ți abilitățile pe terenul de baschet! Mai multe detalii și informații despre înscriere pot fi găsite AICI.