Kiss Time Out

Primul teaser-trailer al filmului „Megalopolis” e aici. Regizorul Francis Ford Coppola îl consideră „cea mai bună operă a lui de până acum”

Abia așteptăm să-l vedem.

„Noul nostru film „Megalopolis” este cea mai bună operă pe care am avut privilegiul să o coordonez vreodată”, a spus Francis Ford Coppola. 

Producția va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, iar regizorul a început să scrie la scenariu în 1980; mai mult, cel care ne-a dat filme precum „The Godfather” și „Apocalypse Now” a investit 120 de milioane de dolari, din bugetul propriu, pentru a face acest film.

„Megalopolis este o fabulă romană a cărei acțiune are loc într-o America modernă imaginară. Orașul Noua Roma trebuie să se schimbe, lucru care provoacă un conflict între Cesar Catilina (Adam Driver), un geniu care visează la un viitor utopic și idealist, și primarul Franklyn Cicero (Giancarlo Esposito), care rămâne dedicat lăcomiei, intereselor speciale și războiului partizan. Prinsă între cei doi este Julia Cicero (Nathalie Emmanuel), fiica primarului. Iubirea ei pentru Cesar o forțează să vadă ce are cu adevărat nevoie umanitatea”, apare scris în sinopsisul oficial.


Distribuția filmului este spectaculoasă, așa că abia așteptăm să vedem întreaga poveste pe marile ecrane: Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Laurence Fishburne, Talia Shire, Jason Schwartzman, Kathryn Hunter, Grace VanderWaal, Chloe Fineman, James Remar, D.B. Sweeney și Dustin Hoffman.