Kiss Time Out

„Kingdom of the Planet of the Apes”, un adevărat succes cinematografic - filmul a generat peste 70 de milioane de dolari în box office-ul internațional

În primul weekend de la lansare, „Kingdom of the Planet of the Apes” a generat 72.5 milioane de dolari în box office-ul internațional.

Filmul din seria „Apes” a ajuns pe locul I și în America de Nord, cu un profit de 56.6 de milioane de dolari, ceea ce-l duce la un total de 129 de milioane de dolari.

Producția a avut un buget de 160 de milioane de dolari, bani pe care îi va recupera, având în vedere deschiderea cu care a fost primită de public. 

„Rise of the Planet of the Apes” și „War for the Planet of the Apes” au generat 481 și 490 de milioane de dolari în box office, iar „Dawn of the Planet of the Apes” a avut cel mai mare succes global, cu venituri de 710 milioane de dolari.

Franciza are o vechime de 56 de ani în cinematografie, iar cel mai recent film a fost regizat de Wes Ball. Publicul a fost încântat de povestea imaginată de Ball, a cărei acțiune are loc la multă vreme după regatul condus de Caesar. Povestea îl urmărește pe Noa, care alături de omul Mae încearcă să creeze o legătură de viitor între cele două specii.