Hot On Kiss

Wings for Life World Run

Wings for Life World Run, o cursă globală unică pentru găsirea unui remediu pentru paralizia provocată de leziunile măduvei spinării, revine în Chișinău pe 5 mai 2024. Evenimentul va avea loc la Lacul Valea Morilor, începând cu ora 14:00 (ora locală).

O cursă cu adevărat globală:Ediția din 2023 a Wings for Life World Run a adunat un număr record de 206.728 de participanți din 192 de națiuni și 158 de țări.Catcher Car-ul virtual a eliminat treptat participanții, câștigătorul global fiind Jo Fukuda din Japonia, care a parcurs 69.01 km în proba App Run. Câștigătoarea globală la feminin a fost Katarzyna Szkoda din Polonia, cu o distanță de 55.07 km în proba Flagship Run.

Despre Fundația Wings for Life:Fundația Wings for Life a fost creată în 2004 cu scopul de a finanța cercetările de ultimă oră pentru a găsi un remediu pentru leziunile măduvei spinării.100% din donațiile și taxele de participare la Wings for Life World Run merg direct către proiectele de cercetare finanțate de fundație.Până în prezent, fundația a investit peste 300 de milioane de euro în proiecte de cercetare din 25 de țări.

De ce să te implici? Sprijiniți cercetările de ultimă oră pentru a găsi un remediu pentru paralizie.Alăturați-vă unei mișcări globale care inspiră speranță.Faceți o diferență reală în viețile celor afectați de paralizie.

Cum te poți implica:

Detalii suplimentare:

 

Hai să alergăm împreună pentru cei care nu pot!