Kiss Time Out

Brad Pitt va juca în ultimul film regizat de Quentin Tarantino

O nouă colaborare de succes?

Brad Pitt și Quentin Tarantino pregătesc o nouă producție împreună, „The Movie Critic”. 

Aparent, așa cum a declarat de mai multe ori, filmul ar fi ultimul pentru Tarantino, dar „niciodată să nu spunem niciodată.”

Momentan nu se știu foarte multe detalii despre peliculă, dar cert este că cei doi au o relație bună pe platourile de filmare - au colaborat în 2009 la „Inglourious Basterds”, iar apoi la „Once Upon a Time in Hollywood”, film care i-a adus un Oscar lui Pitt.


„Filmul spune povestea unui tip care și-a trăit viața din plin, dar care n-a fost niciodată faimos, dar obișnuia să scrie critici despre filmele porno. Era un critic foarte bun, extrem de cinic, amuzant, dar și obraznic. Înjura, dar era extrem de amuzant și nesimțit ca dracu”, a spus regizorul. Inițial el a mărturisit că acest critic a murit când avea în jur de 30 de ani, motiv pentru care nu avea de gând să colaboreze cu actori precum Pitt sau Leonardo DiCaprio, dar pare că a schimbat povestea între timp.

Ar fi filmul numărul 10 pentru Tarantino (Kill Bill și continuările sale se pun ca unul singur), iar regizorul susține că vrea să iasă din industrie după asta, deoarece, crede el, mulți creatori de film își pierd flerul și talentul spre finalul carierei lor. 

Cu toate astea, el va continua să scrie și să regizeze pentru televiziune, teatre și literatură. Momentan, el a publicat deja două cărți, „Cinema Speculation”, dar și romanul „Once Upon a Time in Hollywood.”