Kiss Time Out

„Stranger Things”, sezonul 5 - au început filmările!

Ești pregătit pentru noi aventuri?

„Stranger Things” este o scrisoare de dragoste pentru filmele clasice din anii ’80 care au captivat o generație. 

Seria Netflix prezintă o dramă palpitantă, a cărei acțiune se desfășoară într-un oraș aparent normal, Hawkins, Indiana.

După ce un băiat dispare pur și simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni, dar și familia, caută răspunsuri și sunt atrași într-o serie de evenimente periculoase. 

Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale secrete și o poartă de acces care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. 

Prieteniile vor fi testate și viețile vor fi schimbate, deoarece descoperirile lor transformă Hawkins și, eventual, lumea - pentru totdeauna.


„Stranger Things”, creat de Frații Duffer, a fost lansat în iulie 2016 și a devenit în scurtă vreme unul dintre cele mai populare seriale de televiziune de pe Netflix; cel de-al patrulea sezon a generat peste 140,7 milioane de vizualizări la nivel global. 

Ancorat în nostalgia anilor '80, serialul a adus în prim plan, în fiecare sezon, elemente de cultură pop din acest deceniu, printre care vafele Eggo și New Coke. 

Mai recent, serialul a propulsat în lumina reflectoarelor melodia „Running Up That Hill” a lui Kate Bush, al cărei număr de difuzări pe Spotify a crescut enorm, intrând în top 10 pe Billboard Hot 100 pentru prima dată în 38 de ani de la lansare. 


De asemenea, serialul a obținut peste 70 de premii la nivel mondial, inclusiv premii Emmy și Screen Actors Guild pentru „Cea mai bună distribuție” într-un serial dramatic, și a fost nominalizat la peste alte 230 de premii. 

Fanii „Stranger Things” sărbătoresc pe 6 noiembrie (data în care Will Byers a dispărut) ziua Stranger Things, o zi specială în care își împărtășesc dragostea pentru universul SF din show.


Sezonul 5 este ultimul din serie, cu proiecte suplimentare în lucru, inclusiv „Stranger Things: The First Shadow live”, pe scena din West End din Londra, împreună cu o serie animată spin-off fără titlu.