Cool Stuff

Eddie Murphy revine în rolul lui Axel Foley în Beverly Hills Cop: Axel F.

Eddie Murphy se întoarce în rolul lui Axel Foley. Au trecut aproape 30 de ani de când nu l-am mai văzut ultima dată pe polițistul din Detroit care vorbește repede, dar, în sfârșit, se îndreaptă spre un nou caz. 

Polițistul din Beverly Hills: Axel F îl prezintă pe Axel patrulând din nou în Beverly Hills, alături de prieteni vechi și noi - și poate chiar de un membru al familiei. După cum spune producătorul Jerry Bruckheimer, „Eddie este un artist atât de incredibil. Poate face dramă, poate face comedie - poate face orice. Și este același Axel Foley. Este încă pe străzi. Încă face ceea ce face. Evident, cu vârsta devii mai înțelept. Dar încă mai are strălucirea în ochi." 

Cu alte cuvinte: Axel a devenit și mai puternic în ultimele decenii. La fel și Murphy. Regizorul Mark Molloy  spune „Unele dintre cele mai amuzante momente din Axel F sunt cele în care Eddie improvizează. Pentru mine, o mare parte din munca mea a fost să creez mediul potrivit, să distribui oamenii potriviți în jurul lui Eddie pentru a-i permite să facă ceea ce știe să facă cel mai bine."

Despre ce este vorba în „Beverly Hills Cop: Axel F”?

Detectivul Axel Foley (Murphy) este din nou la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei sale Jane (Taylour Paige) este amenințată, ea și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii prieteni Billy Rosewood (Judge Reinhold) și Taggart (John Ashton) pentru a da drumul la foc și a descoperi o conspirație.

Axel s-a întors de câteva ori în Beverly Hills de la prima sa escapadă din 1984, dar orașul s-a schimbat la fel de mult ca și el. 

Cine face parte din distribuția filmului Polițist în Beverly Hills: Axel F?


Noul film are partea sa de membri proaspeți și membri ai distribuției care revin. Se întorc din filmele originale Murphy (Coming to America, Dolemite Is My Name, You People), Judge Reinhold (Fast Times at Ridgemont High, Gremlins) în rolul lui Billy Rosewood și John Ashton (Some Kind of Wonderful, Midnight Run), plus Paul Reiser (Aliens, Stranger Things) în rolul lui Jeffrey Friedman și Bronson Pinchot (Perfect Strangers, Risky Business) în rolul lui Serge. 

În ceea ce privește noii parteneri, Taylour Paige (Zola, Ma Rainey's Black Bottom) o interpretează pe Jane, fiica lui Axel. Alături de Joseph Gordon-Levitt (Project Power) în rolul detectivului Abbott, Kevin Bacon (Leave the World Behind, Footloose) îl interpretează pe căpitanul Cade Grant. 

Când va apărea Beverly Hills Cop: Axel F?


Noul Beverly Hills Cop ajunge pe Netflix în vara anului 2024, la aproape 40 de ani de la lansarea filmului original în cinematografe. 

Apropo de asta: În timp ce așteptați ca Axel Foley să sosească, de ce nu vă reîmprospătați memoria clasicului nominalizat la Oscar? Este difuzat acum pe Netflix.Și rămâneți pe frecvență aici pentru a afla exact când noul film se îndreaptă spre patrulare.