Vezi trailer-ul „BERLÍN”, spinoff-ul „La Casa de Papel” via Netflix

Un nou serial promite să-ți capteze interesul.

„Suntem aici pentru a studia un jaf la cea mai mare casă de licitații din Paris”. 

Netflix a lansat trailer-ul „BERLÍN”, spinoff-ul „La Casa de Papel”; seria va avea premiera pe 29 decembrie. 


Serialul urmărește unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale personajului iconic interpretat de Pedro Alonso, care se întoarce în rolul inteligentului personal, Berlin.

Alături de el, noua sa gașcă e formată din: Michelle Jenner (Isabel), care o interpretează pe Keila, o expertă în inginerie electronică; Tristán Ulloa (Fariña), care intră în pielea lui Damián, un profesor filantrop și loial lui Berlin; Begoña Vargas (Welcome to Eden), care îl interpretează pe Cameron, un kamikaze căruia îi place să trăiască periculos; Julio Peña Fernández (Through My Window), care îl aduce la viață pe Roi, credinciosul însoțitor al lui Berlin; iar Joel Sánchez îl joacă pe Bruce, un om necruțător și cel care trece la fapte din gașcă. Itziar Ituño (La Casa de Papel) și Najwa Nimri (La Casa de Papel) revin la rolurile polițistelor Raquel Murillo și, respectiv, Alicia Sierra.


Samantha Siqueiros (Lady of Steel), Julien Paschal (One Year, One Night), Masi Rodríguez și Rachel Lascar (Through My Window) completează distribuția pentru BERLÍN.

Cele opt episoade ale serialului, create de Álex Pina (La Casa de Papel, Sky Rojo) și Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel, Sky Rojo), sunt scrise de Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva și Lorena G. Maldonado. 


Show-ul este regizat de Albert Pintó (Sky Rojo, Malasaña 32), David Barrocal (Sky Rojo) și Geoffrey Cowper (Day Release).


Sinopsis:

Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea. Al doilea, să furi o avere. Acestea sunt elementele care îl ajută pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are nicio idee despre boala lui și nu a rămas prins în Monetăria Spaniei. 

Aici începe să pregătească unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale sale: să facă să dispară bijuterii în valoare de 44 de milioane ca prin magie. Pentru asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande alături de care a dat spargeri.