Kiss Time Out

Serialul popular „The Bear” revine cu sezonul 3

Atenție, textul conține spoilere!

„The Bear”, serialul care-l are drept protagonist pe Jeremy Allen White, a ajuns rapid la inimile noastre, iar finalul sezonului doi ne-a lăsat curioși să aflăm continuarea poveștii.

Din fericire, producătorii au gândit din start așa acțiunea, iar sezonul trei este inevitabil. Vestea oficială a fost dată și de FX pe X (fosta rețea socială cunoscută drept Twitter): „Cine mai vrea o tură? „The Bear” revine pentru sezonul trei.”

Mai mult, dacă ai urmărit deja aventurile bucătarului Carmy și ale echipei și familiei sale, atunci deja ești obișnuit cu ritmul alert al seriei, dar și haosul care o caracterizează. 

Creatorul show-ului, Christopher Storer, spune celor de la Esquirecă noile episoade vor duce firul narațiunii la un alt nivel. „Actorii noștri știu cât de repede lucrăm și sunt capabil să creeze o poveste extrem de vie, care-ți tocește nervii, ceea ce nu e ușor. Sunt uimit de fiecare în parte”, a mărturisit el.


În sezonul 2, Carmy și echipa lui încearcă să deschidă noul restaurant în 12 săptămâni, iar nicio etapă nu este lipsită de probleme, de la defecțiuni tehnice, la tot felul de revelații personale. 

Fanii au rămas cu foarte multe întrebări deschise, așa că abia așteptăm să vedem cum vor continua lucrurile.

Momentan nu există o dată oficială de lansare pentru noul sezon, dar cert este că nu mai avem mult de așteptat.