Kiss Time Out

Ce să urmărești pe HBO Max în noiembrie

Filme și seriale proaspete, noi episoade și sezoane ale producțiilor care-ți plac, documentare care-ți ridică sprâncenele sau filme la care știi deja toate replicile.

HBO Max le aduce pe toate în noiembrie. 

Seriale

JuliaCe se întâmplă atunci când vrei să dai lovitura în industria muzicală? Aflăm pe HBO Max din sezonul doi din „Rap Sh!t” (9 noiembrie), unde Issa Rae ne oferă un serial de comedie despre trei femei care vor să aibă succes în muzică în industria din Miami.


Tot în noiembrie vine pe HBO Max și sezonul al doilea din „Julia” (16 noiembrie). Inspirat de viața extraordinară a Juliei Child, de spiritul ei unic și de serialul ei de lungă durată, care a fost pionierul genului acum popular de emisiuni culinare, acest serial explorează o perioadă a dezvoltării din istoria Americii.


„30 de arginți” (30 Coins) și „Epoca de aur” (The Gilded Age) au adus deja noile sezoane pe HBO Max, însă asta nu înseamnă că nu te poți uita săptămânal la noi episoade.

Documentare

Cât de departe ai merge ca să aperi ideea presei libere? Documentarul „Prețul adevărului” (Price of Truth) spune povestea unui bărbat care riscă totul ca să mențină libertatea de exprimare în Rusia, pe HBO Max de pe 2 noiembrie.


Află povestea împușcării lui Megan Thee Stallion, spusă din două perspective pe HBO Max. Documentarul „Megan Thee Stallion versus Tory Lanez: O poveste mortală” (8 noiembrie) aduce persoane din interior și experți juridici, care se uită la modul în care Tory Lanez încă protestează că este nevinovat și examinează motivele pentru care Megan a fost denigrată pe rețelele de socializare, în ciuda calvarului ei terifiant. Regizoarea Cecilia Aldarondo pornește într-o călătorie fantastică pentru a-și împăca anii chinuiți de adolescență, analizând unele dintre cele mai formative – și uneori înspăimântătoare – experiențe ale ei.


Ai fost primul meu iubit (You Were My First Boyfriend) este un documentar hibrid unic, Aldarondo joacă rolul eului ei mai tânăr și îi aruncă pe adolescenți în reconstituiri cathartice ale propriilor amintiri din anii 1990, evidențiind amintiri ale umilinței și dorinței din tinerețe. Oscilând între trecut și prezent cu umor și tristețe, documentarul aruncă o privire serioasă asupra modului în care timpul influențează memoria, explorând ce înseamnă să crești și să faci pace cu trauma adolescenței. Va fi pe HBO Max de pe 9 noiembrie.

Filme

Pe 3 noiembrie urmărim „7500” pe HBO Max. Copilotul american Tobias Ellis se străduiește să salveze viețile pasagerilor și ale echipajului după ce mai mulți teroriști iau cu asalt cabina Airbusului A319 pe drumul de la Berlin la Paris. Cabina piloților devine un câmp de luptă, iar Tobias devine arbitru al vieții și al morții, creând o legătură surprinzătoare cu unul dintre teroriști.


O serie de flashbackuri prezintă povestea iubirii tinere și intense dintre Dali și Gala în „Daliland” (3 noiembrie). Dali îi spune lui James povești din tinerețea lui, printr-o perspectivă romantică, nuanțată de cât de mult tânjește după ce a pierdut.


Alte filme care vin pe HBO Max în noiembrie: Mack și Rita, 8 Mile, 65, Mi-e silă de mine, Amuțire, Darkest Hour. Ziua decisivă, Legea sângelui, Lorzii crimei, Din nou îndrăgostită, Războiul de mâine, Cavalerii zodiacului, Nota perfectă.


Pentru copii

Broscoi și prietenii săi, inspirat de romanul "Vântul prin sălcii", este un serial de animație nou-nouț pentru copiii de 4-7 ani, în care lui Sobol, Șoarece și Broscoi li se alătură Aricel, o tânără cu multă poftă de viață. Va fi pe HBO Max de pe 11 noiembrie.

Poveștile Cartoon Network sunt relaxante și amuzante. În fiecare episod, naratorul povestește o întâmplare din lumea Cartoon Network, într-un stil nou, ușor și captivant, potrivit pentru orice vârstă. Sezonul al doilea va fi disponibil pe HBO Max pe 4