Kiss Music News

Taylor Swift a mai doborât două recorduri într-o zi

Taylor Swift continuă să fie pe val.

Odată cu lansarea noului ei album, „1989 (Taylor’s Version)”, Spotify a anunțat că artista a doborât două recorduri pe platforma de streaming. 

„A făcut-o din nou. Pe 27 octombrie, Taylor Swift a devenit cel mai ascultat artist într-o singură zi din istoria Spotify și noul ei album a devenit cel mai ascultat album într-o singură zi din 2023, până acum”, au notat cei de la Spotify.






Cântăreața și-a doborât practic propriul record, deoarece ea a mai avut cel mai ascultat album într-o singură zi în 2022, odată cu lansarea „Midnights”, care conține piese noi precum „Anti-Hero”, „Karma” sau „Bejeweled.” 

La acea vreme, ea a comentat cu entuziasm vestea primită: „Cum am ajuns să fiu așa norocoasă, să vă am pe voi aici și să faceți ceva așa incredibil? Ce s-a întâmplat?”

Noul album conține 13 piese de pe materialul muzical original, dar și cinci piese noi - „Is It Over Now?”, „Say Don’t Go”, „Now That We Don’t Talk”, „Suburban Legends” și „Slut!”

„Albumul ăsta mi-a schimbat viața în foarte multe moduri și mă bucură nespus! Să fiu onestă, munca la materialul ăsta muzical este re-înregistrarea mea preferată, deoarece ador cele cinci piese noi. Nu pot să cred că nu le-am arătat până acum”, a zis Taylor.