Cool Stuff

Dua Lipa și Henry Cavill joacă în primul trailer pentru thrillerul de spionaj „Argylle”

Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston și Samuel L. Jackson sunt, de asemenea, protagoniști în acest film de acțiune.

A apărut primul trailer complet al noului thriller de spionaj „Argylle”, cu Dua Lipa.

Regizat de Matthew Vaughn (franciza Kingsman), filmul plin de vedete urmărește viața personajului interpretat de Bryce Dallas Howard (Jurassic World), Elly Conway, o romancieră de spionaj fictiv, care își petrece majoritatea nopților acasă cu pisica ei, Alfie.

Cu toate acestea, atunci când intrigile cărților sale - centrate pe agentul secret Argyle (Henry Cavill) - încep să reflecte acțiunile secrete ale unei organizații de spionaj din viața reală, serile liniștite ale lui Elly devin rapid un lucru de domeniul trecutului.

Însoțită de Aiden (Sam Rockwell), un spion alergic la pisici, Elly (care îl poartă pe Alfie în rucsac) aleargă prin lumea largă pentru a fi cu un pas înaintea ucigașilor, în timp ce linia dintre lumea fictivă a lui Elly și cea reală începe să se estompeze.

Alături de Howard, Rockwell, Cavill și Dua Lipa, distribuția de primă mână îi mai include pe John Cena (Fast X), Ariana DeBose (West Side Story), Bryan Cranston (Breaking Bad), Catherine O'Hara (Schitt's Creek), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) și Samuel L. Jackson. Alfie este interpretat de Chip, pisica din viața reală a supermodelului Claudia Vaughn (născută Schiffer). 

În trailerul plin de acțiune, îl vedem pentru prima dată pe misteriosul spion al lui Cavill în timp ce se confruntă cu Dua Lipa, care pare să interpreteze un personaj negativ. 

Argylle va fi lansat în cinematografele din întreaga lume de către Universal pe 2 februarie 2024, înainte de a fi difuzat în streaming pe Apple TV+ la o dată ulterioară.