Kiss Time Out

Îl recunoști pe Elijah Wood în rolul din „The Toxic Avenger”?

Elijah Wood a acceptat un rol foarte diferit de ceea ce a făcut până acum.

Actorul în vârstă de 42 de ani îl va juca pe Fritz Garbinger în filmul „The Toxic Avenger”, un remake semnat de Macon Blair, după o producție clasică din 1984. A apărut și prima imagine cu Elijah în rolul lui Fritz și putem spune că nu suntem dezamăgiți.

Blair a povestit într-un interviu recent că imaginea personajului este inspirată de Riff Raff din „The Rocky Horror Picture”, dar și de personajul Pinguinului jucat de Danny DeVito în „Batman Returns” din 1992.

„Look-ul a venit după o serie de discuții pe care le-am avut cu designerii noștri, dar și cu Elijah. Mi-am dorit să fie genul de performance a lui Peter Sellers, unde pur și simplu e invizibil. Ideea a fost să uiți că este vorba despre Elijah pe care-l știi din „Lord of the Rings” sau orice altceva”, a spus regizorul.





„Toxic Avenger” spune povestea lui Melvin, un om de serviciu din New Jersey, care, după ce a fost împins într-o cuvă cu deşeuri toxice, a devenit desfigurat și luptă împotriva oamenilor răi sub numele de Toxie.

Filmul a avut parte de trei continuări: The Toxic Avenger Part II (1989), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) și Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV (2000).

În noul film, Peter Dinklage are rolul principal drept „The Toxic Avenger” și, așa cum notează Blar, „la fel ca în producția originală, n-are nicio calitate să fie un erou.” „Nu este curajos, în mod special, nu are nici foarte mult talent, dar are inima la locul ei, și forțează lucrurile la limită atunci când este pus la colț”, a încheiat regizorul. 

Din distribuție mai fac parte actori cunoscuți precum: Jacob Tremblay, Taylour Paige, Julia Davis, Jonny Coyne și Kevin Bacon.