Cool Stuff

„Squid Game: The Challenge” - vezi trailerul pentru reality show-ul Netflix în care 456 de persoane reale riscă totul pentru 4,56 milioane de dolari

Cel mai mare premiu în bani din istoria concursurilor televizate.

Squid Game: The Challenge” va prezenta 456 de concurenți din întreaga lume care se vor lupta în diverse provocări bazate pe jocurile din serialul coreean. De asemenea, vor exista și unele probe noi, care nu au apărut în serial. 

Un singur câștigător va lua acasă premiul în bani de 4,56 milioane de dolari, cel mai mare premiu pus la bătaie într-un reality show.  

„Deși versiunea reality a „Squid Game" nu este o chestiune de viață și de moarte, sunt încă multe în joc", se arată în sloganul emisiunii. "456 de jucători vor concura pentru a câștiga 4,56 milioane de dolari, cel mai mare premiu în bani din istoria televiziunii reality. Prin intermediul unei serii de jocuri, fiecare jucător va fi împins la limită și forțat să se întrebe cât de departe va merge pentru a câștiga, urmând să apară alianțe oportuniste, strategii necruțătoare și trădări punctuale." 

Cu toate acestea, reality show-ul a fost deja implicat în controverse după ce concurenții au avut nevoie de asistență medicală în timpul filmărilor, care au avut loc în Marea Britanie, în timpul unui val de frig surprinzător. Publicația Variety a relatat la vremea respectivă că mai mulți concurenți - care nu au fost plătiți pentru participarea lor la reality show - s-au prăbușit pe platou din cauza unei combinații de frig și oboseală.

Platforma de streaming a confirmat că show-ul va fi difuzat pe 22 noiembrie

Vezi trailerul de mai jos: