Kiss Time Out

Primele imagini cu Sofia Vergara în rolul mafioatei Griselda - o serie care va avea premiera pe Netflix

Primele imagini cu Sofia Vergara în rolul Griseldei sunt aici.

Actrița va avea rolul principal într-o nouă mini-serie Netflix. Ea o va interpreta pe Griselda Blanco, o interloapă din Columbia, cea care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. 


Mamă devotată, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care a ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”.

Mini-seria va avea șase episoade, iar Vergara este, de asemenea, co-creatoare și producătoare executivă alături de Eric Newman (Narcos) și regizorul Andrés Baiz. 

„În calitate de imigrantă columbiană și mamă singură care a venit în America și a construit un imperiu, Sofía împărtășește aspecte personale ale acestui personaj și pasiunea ei de a-și spune povestea a fost, fără îndoială, forța din spatele acestui proiect. Ceea ce îi va surprinde cu adevărat pe telespectatori este modul în care ea cuprinde latura întunecată a acestui personaj în interpretarea ei – foarte departe de îndrăgita vedetă de comedie, așa cum este cunoscută. Să-și găsească drumul către acest rol a fost marea ei provocare în această serie și a fost un privilegiu să vedem această transformare reușită”, a spus Eric Newman, co-creator și producător executiv.


La acestea, regizorul și producătorul executiv Andrés Baiz a adăugat: „Când o întâlnim pe Griselda, ea este o femeie invadată de lumea dominată de bărbați din jurul ei. De asemenea, vedem evoluția ei în timp ce folosește opresiunea ca mijloc de teroare - aceste imagini oferă doar o mica parte din dualitatea ei. Duplicitatea este ceea ce mi se pare atât de fascinant la Griselda, iar Sofía Vergara îi surprinde cu înverșunare esența”.


Serialul va debuta în ianuarie 2024 pe Netflix.