Cool Stuff

„The Wonderful Story of Henry Sugar”, în regia lui Wes Anderson, are premiera pe 27 septembrie, doar pe Netflix

Netflix a lansat primul trailer al filmului „The Wonderful Story Of Henry Sugar”, de Wes Anderson, pe care îl poți vedea mai jos.

Bazat pe povestirea lui Roald Dahl, viitorul scurtmetraj îl urmărește pe Henry Sugar (Benedict Cumberbatch), un om bogat care află despre un guru care poate vedea fără să-și folosească ochii, o abilitate pe care Sugar își propune să o stăpânească pentru a trișa la jocurile de noroc.

Este unul dintre cele patru scurtmetraje care vor sosi pe Netflix la sfârșitul acestei luni, bazate pe operele lui Dahl. După The Wonderful Story Of Henry Sugar, pe 27 septembrie, celelalte trei scurtmetraje ale lui Anderson includ „Swan (28 septembrie), „The Ratcatcher” (29 septembrie) și „Poison” (30 septembrie).

„The Wonderful Story Of Henry Sugar” este scris, regizat și coprodus de Anderson. Filmul, care are o durată de sub 40 de minute, va avea o lansare limitată în cinematografe pe 20 septembrie 2023.

Regizorul s-a mai ocupat anterior de opera lui Dahl în filmul de animație „Fantastic Mr. Fox” din 2009, unde din distribuția de voci au făcut parte George Clooney, Meryl Streep și Jason Schwartzman.