Kiss Music News

Smiley lansează „Days of Summer”, o piesă cu un sound mix de reggae și synth-pop

Parte dintr-un proiect amplu cu piese scrise în engleză.

Smiley lansează pentru piața muzicală globală „Days of Summer”, o piesă în limba engleză, cu un mix unic de sound-uri raggae și synth-pop, ce face parte dintr-un proiect amplu pe care artistul român îl dezvoltă de câțiva ani, de când compune și lucrează în Los Angeles și Londra alături de nume mari din industria muzicală mondială prin compania Romdrops, divizia internațională a HaHaHa Production.  

„Este o piesă care vorbește despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relația dintre cei doi era perfectă. Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet.”, declară Smiley.    

Cu muzica și versurile scrise de Smiley împreună cu Chopsticks, cel care semnează și producția muzicală, „Days of Summer” are un videoclip inedit, cu o ilustrație care îmbină elementele digitale cu pictura pe pânză, realizată de Victor Fota, un artist vizual reputat din noul val și cu animația semnată de Robert Jianu.