Kiss Time Out

Când apare ultimul sezon din „Sex Education” pe Netflix

Sezonul 4 din „Sex Education” vine pe Netflix.

Acesta va fi și ultimul sezon din serie, motiv pentru care cei de la Moordale traiesc clipele la maximum. 

Fanii vor avea parte de dragoste, râsete, lacrimi, prietenie, relații noi (dar și mai vechi), așa că nu rata lansarea lui din 21 septembrie.

Asa Butterfield revine în rolul lui Otis Milburn, iar alături de el revin și Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar și Daniel Ings.


Distribuția este completată de actorul câștigător al premiului Emmy și vedeta din „Schitt's Creek”, Dan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), actrița și modelul Jodie Turner Smith, comedianul Eshaan Akbar, dar și noii veniți Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean și Imani Yahshua.

„Sex Education” a apărut pe Netflix în 2019, iar de atunci a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv cel pentru cel mai bun serial de comedie (pentru sezonul al treilea), în cadrul premiilor Emmy, în 2022. Apropo de asta, penultimul sezon a avut 66,6 milioane de vizualizări în primele 91 de zile.


Dacă ești curios despre ce va fi vorba în ultimul sezon creat de Laurie Nunn, iată ce apare notat în descrierea oficială:

„Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis și Eric au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. 

Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. 

Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! Viv este total bulversată de abordarea non-competitivă, bazată pe puterea exemplului studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să uite de Cal. 

Aimee încearcă ceva nou, și anume cursuri avansate de artă, iar Adam încearcă să-și dea seama dacă studiile la acest nivel sunt pentru el. 

În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa universitate Wallace, sub îndrumarea autorului-cult Thomas Molloy. Otis tânjește după ea, în timp ce încearcă să se adapteze la noua situație, aceea de a nu mai fi singurul copil din familie sau singurul terapeut din campus.”

Filmările au avut loc în 2022-2023 în Țara Galilor, Marea Britanie, iar teaser-ul sezonului îl poți urmări mai jos: